Päivitys: teen nykyään pelistriimejä sekä -videoita

Mestari Amatöörit

Lyhyesti: MobiiliBlogi on tauolla, ei lopettanut. Teen nykyään pelivideoita YouTubeen paremman puoliskoni kanssa. Jos pelit ja pelaaminen kiinnostaa, tule mukaan ja tilaa Mestari Amatöörit -kanavamme (löydät meidät myös Twitch-palvelusta: Mestari Amatöörit). Kiitos ja nähdään pelaamisen merkeissä, toivottavasti mahdollisimman moni löytää mukaan! 🙂

——————————————————————–

Hei kaikille! Olen saanut viime aikoina sähköpostiini viestejä, joissa on tiedustelu, onko MobiiliBlogi lopettanut. Voin vastata tähän lyhyesti ja nopeasti heti, että ei ole. Mutta. Sivusto on toistaiseksi tauolla. Tällä hetkellä motivaatio sivuston kehittämisen osalta on lähes täysi nolla ja siksi en ole edes seurannut koko mobiilimaailman tapahtumia. No oikei. Sen verran vilkaisin sähköpostia, että HDM ilmeisesti julkaisi uuden version Nokian legendaarisesta ”banaanipuhelimesta”.

Sillä välin kun sivuston on jo viime vuoden loppusyksystä lähtien siirtynyt hiljalleen tauolle, olen enenevissä määrin löytänyt pelaamisen uudelleen. Kaikki alkoi viime keväänä, kun ostin Nintendo Switchin ja The Legend of Zelda Breath of the Wild -pelin. Se sai minut innostumaan videopeleistä uudelleen, joita en ole tosissani pelannut ainakaan 10 vuoteen, helposti jopa 15 vuoteen. Vuodenvaihteessa hankimme paremman puoliskoni kanssa sitten vielä Playstation 4 Pron, josta huomasimme, että voimme tehdä pelilähetyksiä netiin. Niinpä aloimme kokeilemaan toimintoa ja innostuimme striimien tekemisestä. Pian olimmekin jo ostamassa Elgato HD60s:ää, jotta striimaaminen onnistuisi vieläkin paremmin ja olisi ennen kaikkea mahdollista myös Nintendo Switchillä.

Tammikuun lopussa perustimme oman pelikanavamme YouTubeen: Mestari Amatöörit (käykää tilaamassa). Nimi kuvastaa sitä, että kanavalla nähdään sekä minun että paremman puoliskoni pelaamista ja sitä tosi asiaa, että emme todellakaan ole mitään ammattilaisia. Pelaamme, koska se on hauskaa. Tavoitteena meillä näin alussa olisi saada kasaan joukko aktiivisia tilaajia, jotka ottaisivat osaa meidän striimeihin sekä kommentoisivat pelivideoita, avustaisivat meitä, antaisivat pelivinkkejä, neuvoisivat striimien ja pelivideoiden tekemisessä (mitä kehittää) ja niin edelleen. Saitte varmasti juonesta kiinni!

Itse pelien osalta pelaamme pelejä laidasta laitaa. Tällä hetkellä kanavalta löytyy materiaalia muun muassa sellaisista peleistä, kuten Mario Odyssey, Dragon Quest Builders, Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus (PS4) ja Mario Kart 8 Deluxe. Näette meidät pelaamassa yhdessä ja erikseen. Toisinaan kisailemme kaksinpeleissä, pelaamme pelejä vuorotellen sekä niin, että allekirjoittanut pelaa ja Milla (parempi puoliskoni) neuvoo vierellä. Uskokaa tai älkää, mutta juurikin tämä viimeisin tapa on meillä hyvin yleinen. Sillä tavalla pelasimme muun muassa Breath of the Wildin läpi: kahdet silmäparit näkevät paremmin kuin yhdet. Alla vielä esimerkkinä viimeisin Mario Odyssey -sarjan video:

2 kommenttia

  1. Sama kuopata koko sivu. Ei saavuta suurta menestystä kun on kiinni, auki, kiinni, auki…

    1. Ehkä näin ja voihan se olla, etten sivuston pariin koskaan enää palaa. Toisaalta minulla oli useampi vuosi sitten myös vastaava tauko. Yhtäkkiä motivaatio kuitenkin palasi ja sivusto nousi uudelleen kohtalaiseen suosioon. ? Käyttäjämäärissä mitattuna parhaat vuodeet nähtiin jo kauan aikaa sitten, kun jaksoin/pystyin tykittämään about 3 juttua päivässä. Tuolloin vapaa-aikaa oli enemmän, mutta nykyisin varsin vähän.

      Joka tapauksessa MobiiliBlogi tulee pysymään täällä netissä kaikkien luettavana kävi sivustolle lopulta miten tahansa. ?

Kommentointi on suljettu!