Bingon pelaaminen mobiililaitteilla

bingo

Olit sitten vanha bingokonkari tai et, luultavasti bingo on sinulle tuttu laji. Pelaatpa bingoa sitten bingohallissa tai onlinena netissä, pääidea on merkitä kuulemiasi numeroita pois lapultasi ja saada täysi rivi tai täyskäsi voittaaksesi. Bingo on klassikkopeli, joka on sekä hauskaa että sosiaalista! Bingon sanotaan jopa kehittävän mentaalista kykyä ja kapasiteettia ymmärtää eri tyyppisiä informaatioita. Mitä interaktiivisuuteen ihmisten kanssa tulee, on se oiva tapa tutustua ihmisiin, joilla on samoja mielenkiinnonkohteita. On myöskin hauskaa, että voit tavata ihmisiä joka puolelta maailmaa pelaamisen merkeissä ja jopa keskustella heidän kanssaan chatin puolella. Se on ihana tapa paeta arkea ja rentoutua hetkeksi!

Online bingon yksi hyvistä puolista on se, ettei sinun tarvitse tuhlata aikaa bingohallille ajamiseen, taikka edes tähdätä paikalle tiettyyn ajankohtaan. Voit vain avata bingon haluamallasi laitteella ja alkaa pelaamaan.

Digitalisoitumisen myötä online bingo on tullut hyvin suosituksi ja bingon pelaamiseen netissä on tullut paljon eri vaihtoehtoja ja variaatioita. Mobiililaitteillekin on suunniteltu omat versionsa.

voitto

Millä laitteilla voin pelata?

On olemassa laaja ja monipuolinen valikoima eri laitteita ja sivustoja pelataksesi bingoa netissä. Teknologian kehittymisen myötä monet sivustot ovat kehittäneet niiden pelejä yhä sopivammin pelattavaksi erilaisilla mobiililaitteilla, kuten esimerkiksi Kolikkopelit Bingo ovat sen tehneet. Jokin aika sitten ainoa tapa pelata bingoa onlinetilassa, oli vain kannettavan tietokoneen tai pöytäkoneen avulla. Tämä käytännössä tarkoitti sitä, että pelaajien tuli olla kotona yhteydessä tasavarmaan internettiinsä. Tietokoneella pelaamisen edut ovat toki siinä, että pystyt näkemään monta pienempää ikkunaa samanaikaisesti: jos vaikka satut ostamaan useamman lipun peliin, on tämä erityisen hyödyllistä ja hyvä asia huomata.

Ajan ja teknologian kehittymisen myötä bingoa pystyy nykyään pelaamaan helposti myös matkapuhelimista käsin. Bingon pelaaminen on hyvinkin selkeää ja helppoa pienenkin ruudun kanssa, sillä eri sivustot on optimoitu matkapuhelimille sopiviksi. Puhelinten ansiosta pystyt pelaamaan pidempään, sillä et ole sidottu yhteen aikaan ja paikkaan. Voit kantaa peliä kätevästi mukanasi ja pelata vaikkapa lounaalla töissä, taikka sitten illalla sohvalla rentoutuen.

Kolmas vaihtoehtosi ovat tabletit – ne ovat yllättävänkin hyvä vaihtoehto, sillä ne ovat jotain matkapuhelimen ja tietokoneen väliltä. Voit yhä kantaa niitä mukanasi, mutta lisäksi sinulla on käytössäsi isompi ruutu, joka tosiaan helpottaa pelaamista. Tämän lisäksi et tarvitse muuta kuin internetyhteyden. Mobiililaitteilla pelatessa yksi hyvä puoli on myös se, että pelatessasi satunnaislukugeneraattori merkkaa sinulle numero automaattisesti ja  julistaa sinut itse voittajaksi

Vinkkejä ja nippelitietoa bingoon

Bingoa pelatessa on hyvä muistaa muutama asia. Jos sinulla tulee käytettyä chattia, kannattaa muistaa pysyä ammattimaisena eikä koskaan antaa liian henkilökohtaisia tietoja kenellekään. Jos voitat jotain, muista lunastaa palkintosi! Maksutavat saattavat vaihdella Paypalista pankkikortteihin.

Tarjolla on monia erilaisia bingopelejä, mutta selvästi yleisimmät ovat 90 ball bingo, 80 ball bingo, 75 ball bingo ja 30 ball bingo. Nimet näille peleille saattavat vaihdella sivustoittain, mutta säännöt ovat usein samat.

Osa bingo-sivustoista ovat pienempiä kuin toiset. Niissä saattaa olla persoonallisempi fiilis, mutta toisaalta niistä ei välttämättä löydy niin paljoa valinnanvaraa, joka on hyvä huomioida omaa valintaansa tehdessä. Lisäksi teemat vaihtelevat sivustojen mukaan – tämä voi antaa eri sivustoille hyvin persoonallisen ulkomuodon ja tehdä pelaamisesta ekstra hauskaa!

Kommentoi artikkelia:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *