Apple Music saapui Samsungin älytelevisioihin

Apple Music

Samsung merkkisten älytelevisioiden käyttäjät pääsevät jälleen nauttimaan ensimmäisten joukossa Applen palvelusta. Amerikkalainen Apple ja korealainen Samsung ovat nimittäin tuoneet Apple Music -palvelun Samsungin älytelevisioihin.

Markkinoiden murros on siirtänyt Applen katsetta enemmän ja enemmän palveluiden suuntaan ja poikkeuksellisesti yhtiö on avannut niitä myös muiden valmistajien laitteille. Yleensä Applen palvelut toimivat ainoastaan Applen laitteilla, mutta viime vuonna Apple TV saapui ensin Samsungin ja myöhemmin myös muiden valmistajien älytelevisioille. Nyt sama tapahtuu Apple Musicin kanssa, jonka pitäisi löytyä Samsungin Smart TV -telkkareille vuosimallista 2018 alkaen, kertoo verkkojulkaisu The Verge. Jokainen voi tarkistaa saatavuuden televisionsa sovelluskaupasta kirjoittamalla hakuun ”Apple Music”.

Apple Music toimii Samsungin älytelevisioilla kuten muillakin laitteilla. Käyttäjä pääsee käsiksi Applen valmiiksi luomiin soittolistoihin sekä radiokanaviin, kuten Beats1. Palvelusta löytyy toki myös käyttäjän omat soittolistat.

Joko latasit Apple Music -sovelluksen televisioosi?