OnePlus Nord nyt saatavilla 399 eurolla

OnePlus Nord

Kiinalaisen OnePlussan 21. heinäkuuta esittelemä uuden sukupolven OnePlus Nord saapui tänään virallisesti myyntiin. Laitteella OnePlus palaa ikäänkuin juurilleen ja pyrkii tarjoamaan huippuominaisuuksin varustetun laitteen huokeaan hintaan. Yhtiön puhelimien hinnat kun ovat nousseet jo lähestulkoon premium-tasolle, päätti kiinalaisvalmistaja tuoda markkinoille kokonaan uuden OnePlus Nordin, joka on 300 euroa edullisempi kuin esimerkiksi OnePlus 8 ja peräti 500 euroa halvempi kuin OnePlus 8 Pro.

Uusi OnePlus Nord on saatavilla kaikilta merkittäviltä jälleenmyyjiltä. Sen edullisempi malli kustantaa 399 euroa ja sisältää 8 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Satasen kalliimmasta mallista löytyy puolestaan 12 gigatavua RAM:ia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Väreinä ovat marmorin sininen sekä helmen harmaa.

Huomattavasti OnePlus 8 -mallistoa edullisemmasta hinnasta huolimatta OnePlus Nord tarjoaa kattavan määrän ominaisuuksia. Siitä löytyy 5G-yhteys, Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 90 hertsin 20:9-kuvasuhteen 6,44 tuuman Fluid AMOLED -kosketusnäyttö (sRGB, P3), neljä takakameraa, kaksi etukameraa, Android 10 -käyttöjärjestelmä Oxygen OS -käyttöliittymällä ja Warp Charge 30T -pikalatausteknologia.

Ennakkomyynti on ollut käynnissä nyt kaksi viikkoa ja Nord on otettu vastaan erittäin hyvin. On ollut mahtavaa seurata Nordin saamaa huomiota. Olen innoissani siitä, että OnePlus Nordin avulla tuomme 5g-tuen keskihintaluokan älypuhelimiin ja voimme tarjota yhä useammalle käyttäjälle mahdollisuuden nauttia ennennäkemättömän nopeasta 5g-teknologiasta. Yhä useampi käyttäjä on kiinnostunut hankkimaan 5g-älypuhelimen. Toivotaan että laitteita riittää kaikille halukkaille!” hehkuttaa OnePlussan Euroopan strategiajohtaja ja Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!