OnePlus 8 Pro valittiin vuoden älypuhelimeksi EISA:n toimesta

EISA OnePlus 8 Pro

Keväällä julkistettu OnePlus 8 Pro on saanut merkittävän sulan hattuunsa, kun EISA (European Image and Sound Association) on valinnut sen vuoden parhaaksi älypuhelimeksi (Paras älypuhelin 2020-21). EISA on mailman suurin kansainvälisestä lehdistöstä koostuva järjestö, joka tarjoaa ainutlaatuisen globaalin näkökulman kuluttajaelektroniikan maailmaan. EISA:n palkinnot ovat tarjonneet lähes 40 vuoden ajan riippumattomia kuluttajateknologian ostosuosituksia. Viime vuonna halutun palkinnon itselleen vei Huawei P30 Pro.

OnePlus 8 Pro nostaa korkealuokkaisten älypuhelimien rimaa osoittaen miten huippuluokan tekniikka voi kohdata upean tuotesuunnittelun. Ulkoisesti se kilpailee 120Hz 6.78 tuuman näytöllä, tarkalla QHD+ resoluutiolla sekä tyylikkäästi viimeistellyllä IP68-sertifioidulla alustalla. Sisältä löytyy Qualcommin viimeisin Snapdragon 865 -mobiilialusta joko 8 tai 12 gigatavun RAM- muistilla, mikä tuo nopeuden, vakauden sekä 5g-tuen OnePlus 8 Pron OxygenOS-ohjelmistoon. OnePlus esittelee 4.510 mAH akun täydentämiseksi langattoman Warp Charge 30 -tekniikan, jonka avulla voi ladata akun 30 minuutissa 1 prosentista 50 prosenttiin. Neljän takakameran yhdistelmä tuo joustavuutta ja tarkkuutta kuviin. OnePlus 8 Pro -älypuhelin onnistuu korostamaan sanan äly merkitystä!“, EISA-järjestö kuvaili OnePlus 8 Pron menestystä.

OnePlus 8 Pro on saatavilla kahtena eri versiona ja kolmessa eri värissä. Edullisin 899 euron mallin tulee Onyx Black -mustana ja tarjoaa 8 gigatavua RAM-käyttömuisti sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Suuremmalla 12 GB:n RAM:illa ja 256 gigatavun tallennustilalla varustetun version saa sekä Glacial Green -vihreänä että Ultramarine Blue -sinisenä.

Meillä on kunnia vastaanottaa EISA:n “Paras älypuhelin 2020-21” -palkinto OnePlus 8 Pro – mallille, joka on tähän astisista julkaisuistamme teknologisesti edistyksellisin sekä upeasti viimeistelty lippulaivapuhelinmalli. Työskentelemme kovasti tarjotaksemme parhaan mahdollisen älypuhelinkokemuksen käyttäjillemme ja OnePlus 8 Pro on osoitus siitä, että haluamme jakaa maailmalle vain parasta teknologiaa”, kertoo OnePlussan toimitusjohtaja ja perustaja Pete Lau.