Qualcomm panostaa pelaamiseen uudella Snapdragon 732G -piirisarjallaan

Qualcomm 732G

Yhdysvaltalainen piriisarjavalmistaja Qualcomm on julkaissut markkinoille uuden sirun, joka on seuraaja Snapdragon 730G:lle. Uusi Snapdragon 732G -piirisarja on suunniteltu tarjoamaan lisää tehoa pelaamiseen. Tämä saavutetaan paitsi päivitetyllä prosessorilla (CPU) sekä tehokkaammalla grafiikkapiirillä (GPU), mutta myös nopeammalla ja älykkäämmällä tekoälyllä (AI).

Snapdragon 732G tulee tarjoamaan tehokkaan pelikokemuksen, hienostuneen laitekohtaisen tekoälyn ja mahtavan suorituskyvyn”, kertoo Qualcommin Kedar Kondap (vice president of product management) jatkaen ”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstämme POCO:n kanssa, jonka uusi älypuhelin rakentuu Snapdragon 732G -sirun ympärille maailmanlaajuisesti.

Snapdragon 732G sisältää seuraavat tekniset parannuksen edeltäjäänsä nähden:

  • Qualcomm Kryo 470 (CPU) -suoritin, jonka kellotaajuus yltää jopa 2,3 GHz:iin.
  • Qualcomm AdrenoT618 GPU -grafiikkasuoritin, joka tarjoaa parannellun graafisen suorituskyvyn.

Yllämainittujen parannuksien lisäksi Snapdragon 732G sisältää muun muassa Qualcomm Snapdragon Elite Gaming -kokonaisuuden, joka tarjoaa saumattoman sekä realistisen pelikokemuksen. Mukana on myös Qualcommin neljännen sukupolven AI-tekoäly-moottori, jonka myötä käyttökokemus on entistäkin intuitiivisempi, tarjoten tuplaten tehoa edelliseen sukupolveen nähden ollen siltä energiatehokkaampi.

Snapdragon 732G -piirisarja sisältää Qualcomm Snapdragon X15 LTE -modeemin, joka takaa hyvät 4G LTE -latausnopeudet sekä loistavan WiFi-suorituskyvyn.

Olemme erittäin innoissamme tulevasta POCO-puhelimesta, jossa on uusi Snapdragon 732G-piirisarja. Uskomme, että laite tulee määrittelemään uudelleen älypuhelimen suorituskyvyn keskihintaluokassa”, kerrotaan Qualcommilta.

Lue lisää uudesta Snapdragon 732G -piirisarjasta.