Suosituimmat urheilupelit mobiilipelaajille

Mobiilipelaaminen on nostanut suosiotaan huikeasti viime vuosina. Syynä tähän on puhelimien ja tablettien kehittymisen lisäksi mobiilinetin laaja leviäminen ja HTML5-teknologia, jolla peleistä saadaan mobiiliyhteensopivia. Toisin sanoen mobiilipelit ovat kehittyneet ja niitä voi pelata missä vain ja milloin vain. 

Suomi on urheilukansaa ja ei ole mikään ihme, että urheilun seuraaminen ja urheilupelit ovat siirtyneet sujuvasti mobiiliin muun elämän vanavedessä. Urheilupelejä on markkinoilla paljon ja mieluisan valinta voi tuntua vaikealta. Tässä artikkelissa annamme muutamia vinkkejä loistaviin mobiilipeleihin. Jatka lukemista ja löydä mieluinen urheilupeli jo tänään!

Pelivinkkejä mobiiliin

Tietokonepelaaminen on vähentynyt, sillä ihmiset arvostavat liikkuvuutta ja sitä, että pelin voi kaivella taskusta silloin kun sitä eniten tarvitsee. Pelaaminen onkin nostanut suosiotaan ajan viettotapana, sillä enää pelaaminen ei ole vain lasten tai nörttien harrastus. E-urheilun arvostus on kasvanut ja Suomesta on noussut jo useampia nimiä e-urheilumaailman huipulle. Tässä osiossa esittelemme joitain tämän hetken kuumimmista suosikkipeleistä:

NBA2K20

NBA:n 2020-versio tuo koripallon puhelimeesi. Yllättäen NBA on lyönyt läpi mobiilipelinä ennen vaikkapa NHL:ää, joka on suomalaisten suosikkipelejä pelikonsolille. NBA2K20 ei sisällä pelin sisäisiä ostoja ja se tarjoaa useamman pelitavan, kuten vaikkapa MyCareer Run story -tavan, Run The Streets –pelitavan ja NBA Storie –pelitavan, joka keskittyy lajin historian hienoimpiin hetkiin.

NBA toimii loistavasti kosketusnäytöllä, mutta se tukee myös Bluetooth-ohjaimia, mikäli pelaat mieluummin sellaisen avulla. Peliä voi pelata yksin tai moninpelinä ja se sopii koripallohullujen lisäksi myös niille pelaajille, jotka arvostavat selkeää pelirakennetta ja hyvin rakennettua kokonaisuutta. NBA2K20 on ladattavissa vaikkapa puhelimesi sovelluskaupasta.

eFootball PES 2020

eFootball PES 2020 on PES Production –tuotantoyhtiön tekemä jalkapallopeli, joka on pelattavissa myös mobiilissa. Tavallisen pelailun lisäksi se tarjoaa huikeat reaaliaikaiset turnaukset, joissa voi pelata tuttuja tai tuntemattomia pelaajia vastaan. Pelissä voit vaikuttaa siihen kuinka joukkueesi pelaa ja se oppii pelitavastasi, joten luvassa ei ole mitään tylsää, manuaalista pallon roiskimista.

Peliin julkaistiin lisäosa syksyllä 2020. Kyseessä on kauden 2021 päivitysosa, joka vaatii toimiakseen pelin alkuperäisen osan. Se sisältää uusimmat joukkuekokoonpanot ja muutamia muita uudistuksia, mutta sen lataaminen ei ole pakollista. Pelissä on sisäisiä ostoja, joiden avulla voit kehittää joukkuettasi tai sen ominaisuuksia. Tämä ehkä hieman heikentää pelin houkuttelevuutta, mutta muilta osin kyseessä on huippusuosioon noussut, yli 300 miljoonaa kertaa ladattu mobiilipeli.

Urheiluvedonlyönti mobiilissa

Tosielämän urheilun seuranta onnistuu loistavasti myös mobiilissa. Vedonlyönti eri lajeista jokaisella mantereella onnistuu ympäri vuorokauden mobiilikasinoilla. Sinun ei siis tarvitse enää tyytyä suomalaisiin kohteisiin, sillä koko maailma on auki! Huomaathan, että vedonlyöntisivustot tarjoavat usein myös pelien striimauksen tai live-seurannan ja näin ollen pysyt aina ajan tasalla siitä, mitä lempilajeissasi tapahtuu.

Snowboard Party: World Tour

Snowboard Party: World Tour on kiistatta kehittynein lumilautailupeli mobiiliin. Talviurheilua kotisohvalla, peiton alla. Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Pelissä on neljä erilaista pelivaihtoehtoa: Time-Attack, Freestyle, Big Air, ja Halfpipe ja sitä voi pelata yksin tai moninpelinä.

Pelissä voitetaan kilpailuja, kerätään lumilautoja ja taistellaan pisteistä. Peli toimii myös ulkoisilla ohjaimilla ja siinä on pelin sisäisiä ostoja, vaikkakaan niillä ei peliä yksinään voiteta. Peli on graafisesti korkealaatuinen ja hyvin tehty, joten sitä on ilo pelata silloin kun rinteeseen ei pääse.

Onko joku peleistä tuttu jo entuudestaan? Mikäli ei, napsauta sovelluskauppa auki ja kokeile jotain, tai vaikka kaikkia näistä peleistä!

Kommentoi artikkelia:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *