Langattomat luujohdinkuulokkeet: AfterShokz OpenMove

AfterShokz OpenMove

Boston Distribution tuo lokakuussa Suomen markkinoille korkeatasoiset ja innovatiiviseen luujohdinteknologiaan perustuvat AfterShokz OpenMove -sankakuulokkeet. Kyseessä on kevyet ja kastumiselta suojatut (IP55) Bluetooth-kuulokkeet, jotka saa aluksi harmaana ja valkoisena (lisää värejä tulossa myöhemmin). Suositushinnaksi valmistajan kertoo 89,95 euroa.

Langattomissa niskasangallisissa AfterShokz OpenMove -luujohdinkuulokkeissa hyödynnetään turvallista kuuloketeknologiaa päivitetyillä ominaisuuksilla. Palkittuun AfterShokz Titanium -malliin perustuvat OpenMove-kuulokkeet hyödyntävät edeltävän mallin joustavaa sankarakennetta ja ensiluokkaista toimivuutta. Uudistuneiden Bluetooth 5.0- ja USB-C-tekniikoiden lisäksi myös uutuuskuulokkeiden hintataso on entistä edullisempi.

OpenMove-kuulokkeiden innovatiivisuus perustuu siihen, että ne toistavat ääntä paitsi korvien niin myös kuuloluita pitkin. Ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa selkeän äänentoiston ilman korvakäytävien täyttämistä kuulokenapeilla. Luujohdinkuulokkeita käytettäessä korvat kuulevat myös ulkopuoliset äänet, mikä tekee esimerkiksi liikenteessä liikkumisesta selvästi turvallisempaa. Kuuloluiden päällä lepäävien kuulokkeiden käyttö on myös perinteisiä kuulokkeita miellyttävämpää, sillä korvakäytävät eivät näin väsy samaan tapaan kuin korvansisäisten kuulokkeiden kanssa.

Kuulokkeet kestät niin kosteutta kuin pölyäkin ja sopivat näin muun muassa treenaajille. Sankaosassa on kätevät toimintapainikkeet, joilla onnistuu muun muassa puheluiden vastaaminen. Kuulokkessa on näin ollen luonnollisesti myös mikrofoni.

OpenMove kuulokkeisiin on säädetty valmiiksi kolme erilaista taajuuskorjainta, joiden avulla oikeanlainen kuuntelutila löytyy helposti omien mieltymysten ja tilanteen mukaisesti. Esimerkiksi äänikirjoille ja podcast-lähetyksille voidaan käyttää puheääntä korostavaa tilaa, kun taas musiikkia kuunneltaessa voidaan suosia musiikintoistoon tarkoitettua perustilaa. PremiumPitch 2.0 -stereoääni takaa korkeatasoisen äänentoiston kuunneltavasta sisällöstä riippumatta.

Kuulokkeiden akku kestää valmistajan mukaan kuutisen tuntia. Puolen tunnin latauksella virtaa saa jo noin kahden tunnin käyttöä vastaavan ajan verran. Kuulokkeet on myös helppo ladata USB-C-laturilla.

AfterShokz, OpenMove