Parhaat älypuhelimet verkkopelaamiseen

Vaikka PC- ja konsolipelaamista pidetään edelleen harrastajapelaamisen aidoimpana muotona, on mobiilipelaaminen nykyään paljon yleisempää. Markkinaosuus ja pelien uskomaton tuotanto luovat hyvät mahdollisuuden mobiilipelaamiseen siirtymiseen. 

Nykypäivän älypuhelimet ovat pieniä tietokoneita octa-core-prosessoreilla, runsaalla määrällä RAMia ja uskomattomilla näytöillä. Pelit seuraavat laitteiston kehityksen trendiä. Monet pelit, kuten Real Racing 4, Shadowgun Legends tai Call of Duty Mobile ovat graafisesti vaativia ja tarjoavat 3D-grafiikkaa kaikessa loistossaan.

Millaisen älypuhelimen tarvitset?

Älypuhelimella pelaamiseen on omattava erinomainen viilennysratkaisu, jos pelaaja aikoo nauttia pitkistä pelisessioista. Myös suuri akku, yli 4500 mAh:n, on myös tarpeen, koska mikään ei tyhjennä akkua tehokkaammin kuin kunnon pelisession. Qualcomm Snapdragon 888 on tämän hetkinen lippulaiva Android-älypuhelimeien piirisarjoissa. Voit myös valita sen sijaan aikaisemman version, kuten Snapdragon 855 tai 865. Kilpailijat Huaweilta tarjoavat Kirin 990 -järjestelmäpiirin ja Samsung käyttää joissakin laitteissaan Exynos-sarjan järjestelmämikropiiriä. 

Haluat laitteellesi vähintään 6 Gt muistia, ja uutena trendinä on tullut nyt nopean virkistystaajuuden näytöt, eli voit ostaa matkapuhelimen, jossa on 144 tai 90 Hz:n näyttö. Useimmat pelit toimivat peruslaitteilla, ja joitain pelejä voidaan pelata myös hyvinkin vaatimattomilla laitteilla. Jos olet Candy Crush Sagan tai Angry Birdsin fani tai mikäli mobiilikasinot ovat sinull mieluisia, voit pelata myös 100 euron puhelimella.

Parhaat älypuhelimet pelaamiseen

Voit valita pelibrändätyn älypuhelimen ja tavallisen yleiskäyttöisen älypuhelimen välillä. Yleiskäyttöisillä älypuhelimissa on oltava kuitenkin huippuluokan komponentit ihanteellisen pelikokemuksen saavuttamiseksi.

Lenovo Legion Phone Duel on pelibrändätty älypuhelin, jossa on useita mobiilipeleihin säädettyjä ja sovellettuja vaihtoehtoja. Massiivisen 5000 mAh:n akun ohella Legionissa on Snapdragon 865 plus, joka on erittäin hyvä suoritin. Sen 6,65 tuuman näytöllä ei kuitenkaan ole selfie-kameraa. Lenovo kehitti maisematilaan optimoidun ohjelmiston ja puhelimessa on ultranopea 90 W:n laturi. Voit pelata kaikkia edistyksellisiä 3D-pelejä, ja sinulle jää vielä tarpeeksi akkua vieraillaksesi sosiaalisen median verkostoissa tai esimerkiksi katsoa ohjelmia Netflixistä.

Nubia Red Magic 5G -pelipuhelimen keskeiset peliominaisuudet ovat 144Hz:n näyttö ja olkanäppäimet peliohjaimille. Puhelimessa on Snapdragon 865 ja 12 Gt:n RAM. Siinä on myös nestejäähdytysjärjestelmä, joka parantaa lämpötilan hallintaa pidempien pelisessioiden aikana. Voit muokata peliohjaimien kautta pelitilaa ja jopa lisätä 4D Shock haptic -palautetta peleissä. 5G ja 144 Hz FHD+ -resoluutiolla tekevät Red Magicista erinomaisen valinnan pelaamiseen.

Asus Rog Phone 3 kantaa AMOLED-näytön, jossa on 144Hz:n virkistystaajuus ja massiivinen 6000 mAh:n akku. ROG-brändi edustaa pelaamista PC-komponenteista, monitoreista, kannettavista tietokoneista tähän puhelimeen. Se tulee AirTriggersien kanssa, joka on ylikellotettu ohjelmisto ja sen jäähdytysjärjestelmässä on säädettävät tuuletinnopeudet. Snapdragon 865 plus ja 16 Gt:n RAM antaa voimansa ROG Phone 3 -puhelimelle, ja voit pelata kaikkia pelejä, mutta vaativimmissa peleissä sinun on ehkä säädettävä yksityiskohtia.

Samsung Galaxy S21 Ultra on korealaisen yhtiön nykyinen lippulaiva. Siinä on uskomattoman tehokas Snapdragon 888, 12 tai 16 Gt:n muisti ja kaunis 6,89 tuumainen Dynamic AMOLED -näyttö. Siinä ei ole pelikohtaisia ominaisuuksia, kuten erillisiä painikkeita tai ohjelmistosäätöjä, mutta pelkkä teho mahdollistaa kaikkien pelien pelaamiseen parhaimmalla laadulla.

Apple iPhone 12 Prossa on erinomainen ohjelmisto, ja App Store tarjoaa enemmän hienoja pelinimikkeitä. Puhelimessa on A14 Bionic -siru, jolla on uskomaton suorituskyky. OLED-näyttö on 6,1-tuumainen, joka sopii erinomaisesti ergonomiaan, ja oikean puolen kahden käden pelikokemukseen. Lisäetu Applen käyttäjille on Apple Arcaden pelivalikoima.

OnePlus 8 Pro -älypuhelin on toinen Android-käyttöjärjestelmällinen voimanpesä, joka tarjoaa Snapdragon 865:n ja korkean resoluution 1440 p:n näytön. Tässä älypuhelimessa saat upean näytön, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus ja 5G tulevia uusia verkkoja ajatellen, mikä on uskomattoman tärkeää netissä pelaavalle. OnePlus 8 Pro lataa myös nopeasti ja siinä on erittäin luotettava 4510 mAh:n akku. Siinä on 8 tai 12 Gt muistia ja runsaasti tallennustilaa lukuisille nettimobiilipeleille.

Kommentoi artikkelia:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *