OnePlus 9 -puhelimen myynti alkaa tänään – OnePlus Watch kauppoihin perjantaina

OnePlussan uusimpiin lippulaivapuhelimiin lukeutuvan OnePlus 9 -puhelimen myynti alkaa tänään. OnePlus 9 tarjoaa tehokkaan lippulaivakokemuksen tuoden mukanaan 120 hertsin näytön, Qualcomm SnapdragonTM 888 -mobiilialustan, uuden sukupolven 5G-yhteydet, Warp Charge 65T -latauksen sekä uraauurtavan Hasselblad Camera for Mobile -kamerajärjestelmän. 

OnePlus ilmoittaa myös OnePlus Watch -älykellon myynnin alkavan perjantaina 30.4. OnePlus Watch on viimeisin lisäys OnePlus-tuoteperheeseen, tuoden tutun OnePlus-kokemuksen yhä useamman käyttäjän saataville. 

OnePlus 9

OnePlus 9 -puhelimen kolmoiskamerajärjestelmästä löytyy alan johtavaa 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka hyödyntää on 1/1.56” Sonyn IMX766 -sensoria. Ultralaajakulmakameran Freeform-linssiteknologia hyödyntää erilaisia kulmia linssissä vähentäen laajakulmakuvien reunojen epämuodostuneisuutta.  48 MP:n pääkamerassa on Sonyn IMX689 -sensori. OnePlus 9 -puhelimen kamera hyödyntää Hasselblad Camera for Mobile -järjestelmää, joka mahdollistaa erittäin tarkan värien toistettavuuden sekä kuvanlaadun. OnePlus 9 -puhelin tuo mukanaan myös 6.55 tuuman 120 hertsin Fluid Display -näytön HDR10+ -tuella, sekä Warp Charge 65T -latausratkaisun, jolla on mahdollista ladata päivän virrat vartissa sekä ladata akku tyhjästä täyteen vain 29 minuutissa. 

OnePlus Watch

 OnePlus Watch yhdistää saumattomasti hyvinvointia ja liikunta-aktiviteetteja tukevat toiminnot, luksuskellojen muotoilun sekä pitkäkestoisen 402 mAh:n akun, joka takaa kahden viikon käyttöajan yhdellä latauksella. Jopa viikon virrat on mahdollista ladata 20 minuutissa. Kellon sisäänrakennettu GPS-yhteys tunnistaa matkan silloinkin, kun puhelin ei ole lähettyvillä. Terveydentilansa seuraamisesta kiinnostuneelle OnePlus Watch tarjoaa ainutlaatuisia tapoja happisaturaation ja stressitason havainnointiin, hengitysharjoituksiin sekä sydämen sykkeen monitorointiin. Tiedot on helposti käsiteltävissä OnePlus Health -appin kautta. Kello tulee saamaan myös päivityksiä, jotka parantavat sen toimintoja entisestään sekä tuo mukanaan uusia ominaisuuksia kuten AOD-näytön sekä mahdollisuuden hallita Android-puhelinten kameroita.

Miten on, meneekö uusi OnePlus 9 tai OnePlus 9 Pro ostoon? Entä OnePussan ensimmäinen älykello? Kiinnostaako?