POCO M4 Pro 5G on edullinen ja tehokas pelipuhelin

Kansainvälinen puhelinbrändi POCO on tänään julkistanut POCO M4 Pro 5G -puhelinmallin, joka on tehokas viihdetykki suosittuun keskihintaisten puhelinten tuoteryhmään. Uutuuspuhelin tulee saataville globaalisti.

POCO on monipuolinen voimanpesä, joka esittää viihdesisällön sujuvasti tehokkaan, lähes lippulaivatason MediaTek Dimensity 810 -piirisarjan voimin. Tyylikkäistä ja trendikkäistä laitteista kiinnostuneille POCO M4 Pro 5G tarjoaa tehokkaan katselu- ja pelilaitteen, jonka 90 Hz:n näyttöä katselee mielellään. 33 W pikalataus lisää puhelimen käyttömukavuutta.

M-sarja on nuorten käyttäjien suosikkipuhelin. Uusi POCO M4 Pro 5G ylittää kaikki odotukset. Se on kiistattomasti M-tuoteperheen paras viihdepuhelin”, sanoo Kevin Qiu, POCO Globalin johtaja.

Suorituskyvyn takaa MediaTek Dimensity 810

POCO M4 Pro 5G on sisältää seuraavan sukupolven teknologiaa, joka on kehitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen videonkatselu- ja pelikokemuksen sekä entistä enemmän vastinetta rahalle. Sen sisuksissa on 6 nm:n prosessilla valmistettu on kahdeksanytiminen prosessori, jonka ansiosta POCO M4 Pro 5G suorituskykyinen ja virtapihi. Laitteen kaksi Cortex-A76-ydintä toimivat 2,4 GHz:n ja kuusi ARM Cortex-A55-ydintä 2,0 GHz:n kellotaajuudella. Moderni ARM Mali-G57 MC2 -näytönohjain toimii 1068 MHz:n kellotaajuudella.

POCO M4 Pro 5G sisältää kaikki lippulaivamallin tunnusmerkit, mukaan lukien 5G-yhteydet sekä tuen 5G-valmiustilalle ja UFS 2.2 -teknologian, joka varmistaa moniajon toimivuuden.

33 W pikalataus ja pitkä akkukesto

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-tuoteperheen puhelin, jossa on nopea 33 W Pro -lataustekniikka. Puhelin lataa suuren 5000 mAh:n akun täyteen vain 59 minuutissa. Käyttäjät saavat jopa 2 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kaunis katsella ja kuunnella

POCO M4 Pro 5G tarjoaa mukaansatempaavan vihdekokemuksen. Puhelimen 240 Hz:n kosketusnäytetaajuus ja 90 Hz:n DynamicSwitch DotDisplay -näyttö, jonka laaja värivalikoima tukee DCI-P3:a eli FHD+ -resoluutiota. POCO M4 Pro 5G on myös älykäs, sillä se osaa sovittaa virkistystaajuuden automaattisesti eri viihdemuotoihin, mikä parantaa akkukestoa. Se toistaa videot nopeudella 60 fps, elokuvat 25 fps, kun taas pelit voivat pyöriä joko nopeudella 60 fps tai 90 fps. Kaiuttimeen yhdistettynä POCO M4 Pro 5G muuttuu kannettavaksi elokuvateatteriksi. Pelaajia miellyttää POCOn X-akselinen lineaarimoottori, joka tarjoaa haptisen kosketuksen kaltaisen vasteen.

POCOn M-tuoteperhe on tuulettanut puhelinmarkkinoita raikkailla malleillaan. POCO M4 Pro 5G tarjoaa paluun POCOn tunnusomaiseen muotoiluun: ohut 8,75 mm:n runko, vain 195 gramman paino ja moderni sormenjälkitunnistin laitteen sivussa. Saatavilla on kolme tyylikästä väriä: mattapintainen POCO Yellow, Power Black tai Cool Blue.

Laadukas 50 MP:n kamera

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-sarjan puhelin, jossa on vaikuttava 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimen monipuoliset kameraominaisuudet (muun muassa yötila, kaleidoskooppi, hidastettu esitys ja ajastettu video) auttavat tallentamaan kuvat laadukkaina ja vaikuttavina. Jopa selfieistä tulee mieleenpainuvia puhelimen 16 megapikselin etukameralla otetuilla panorama-selfieillä.

POCO M4 Pro 5G:n saapuminen Suomeen ja paikallinen hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.

1 kommentti

  1. Ensimmäinen yllätys tuli kun yritin jakaa 5G verkkoa poco 4 pro 5G puhelimella. Hetken jakoi normaalisti, sen jälkeen katkaisi, eikä suostunut uudelleen yhdistämään. Huomasin ongelman olevan 55W laturin samanaikaisen yhdistämisen olevan ongelman syy.
    Ilman laturin samanaikaista kytkentää, tai jos tyytyy pienempitehoiseen laturiin nettikaistan tukiaseman käytön aikana puhelin toimii moitteetta.
    Onko kenelläkään toisella ilmennyt samaa ongelmaa?

Kommentointi on suljettu!