Samsung julkaisi odotetun Galaxy S21 FE -puhelimen – aiempien vuosien mallit ovat olleet supersuosittuja

Odotettu Samsung Galaxy S21 -sarjan uusin malli on vihdoin täällä. Galaxy S21 FE on älypuhelin, joka sisältää valikoituja huippuluokan Galaxy S21 -sarjan suosikkiominaisuuksia monipuolisessa paketissa, joka antaa ihmisille mahdollisuuden nauttia laadukkaasta kamerasta, tehokkaasta suorituskyvystä ja saumattomasta Galaxy-ekosysteemistä edullisemmassa hintaluokassa.

“Me Samsungilla haluamme tuoda parhaat innovaatiomme yhä useamman käyttäjän saataville. Kauan odotettu Galaxy S21 FE on hinnaltaan edullisempi, mutta se on varustettu edelleen premium-tason ominaisuuksilla, jotka vastaavat vaativien Galaxy-käyttäjien tärkeimpiin tarpeisiin”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Tyylikäs muotoilu

Samsungin Galaxy S21 FE jatkaa S21-sarjan perintöä laadukkaalla muotoilulla. Ikoninen, käyttäjien suosima Contour-Cut-kehys integroituu saumattomasti S21 FE:n kamerakoteloon ja luo tyylikkään, yhtenäisen ilmeen. Käyttäjillä on nyt entistä enemmän tapoja tuoda omaa persoonaansa esiin, sillä uutta puhelinta on saatavilla neljässä tyylikkäässä värissä, jotka ovat Olive, Lavender, White ja Graphite. Puhelin on vain 7,9 millimetriä ohut, joten sen käyttö on vaivatonta ja se pysyy helposti mukana matkassa.

Tehoa kun sitä tarvitaan

Nykyajan hektisessä maailmassa puhelimen tehokkuudella on entistä suurempi merkitys. Siksi Galaxy S21 FE on varustettu Galaxy-sarjan uusimmalla, erittäin nopealla Snapdragon 888 -prosessorilla. Puhelimen erittäin terävä, korkealaatuinen grafiikka ja kuvanlaatu sopivat mainiosti pelaamiseen ja striimaukseen, ja uusi 240 hertsin kosketusvaste nostaa kaikki suosikkipelit uusiin ulottuvuuksiin salamannopeilla reaktio-ominaisuuksilla[1]. Eri pelit rullaavat myös sulavasti 120 hertsin virkistystaajuudella korkean resoluution Dynamic AMOLED 2X -näytöllä.

Käyttäjät arvostavat puhelintensa pitkäkestoisia akkuja, joten Galaxy S21 FE on varustettu koko päivän kestävällä, 4500 milliampeerin akulla. Laitteen tehokasta akkua vahvistaa entisestään 25 watin pikalataustuki, joka mahdollistaa akun lataamisen yli 50 prosenttiin vain 30 minuutissa.

Ensiluokkaiset kamerat takaavat laadukkaat kuvat

Galaxy S21 FE on varustettu ammattitason kamera-asetuksilla, jolloin kuvien muokkaus, julkaisu ja jakaminen on helppoa niin huvikseen kuvaaville kuin kovemman luokan ammattilaisillekin. Vaikuttavan kolmoiskameran ansiosta myös hämärässä kuvaaminen sujuu entistä helpommin. Galaxy S21 FE:stä löytyy myös edistyksellinen 32 megapikselin etukamera, jolla saa otettua laadukkaat selfiet. Dual Recording -toiminnolla et menetä hetkeäkään – aloita vain tallennus, ja kamera tallentaa näkymiä samanaikaisesti sekä etu- että takakameroilla.

Joustava käyttökokemus

Samsungin intuitiivisen One UI 4 -ohjelmiston ansiosta voit suunnitella sinulle sopivan mobiilikokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja antaa sinun ilmaista itseäsi turvallisesti. Galaxy S21 FE on varustettu erilaisilla räätälöintivaihtoehdoilla ja vahvoilla yksityisyydensuojaominaisuuksilla. Mielenrauhan takaamiseksi puhelimessa on uusi yksityisyys-hallintapaneeli, joka tuo turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyvät hallintatoiminnot kätevästi samaan paikkaan, mikä tekee Galaxy S21 FE:n One UI 4 -kokemuksesta saumattoman ja turvallisen. Laajennettujen ominaisuuksien ansiosta aloitusnäytöt, kuvakkeet, ilmoitukset, taustakuvat[4] ja monet muut on nyt mahdollista muokata mieleisekseen. Eri widgetit on suunniteltu uudelleen ja päivitetty mahdollistamaan entistä laajempia personointivaihtoehtoja. Puhelimen personoinnin ei enää tarvitse jäädä pelkän ulkonäön varaan, vaan puhelimen kokonaisvaltaisesta käyttökokemuksesta on mahdollista räätälöidä juuri käyttäjänsä näköinen

Myynninaloitus

Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen ennakkomyynti alkaa Suomessa tänään 4.1.2022 ja varsinainen myynti puolestaan 11.1.2022.

Suositushinnat

  • Samsung Galaxy S21 FE (128 Gt): 779 €
  • Samsung Galaxy S21 FE (256 Gt): 849 €

Lisätietoa Galaxy S21 FE 5G:stä: https://www.samsung.com/galaxy-s21-fe-5g ja http://samsungmobilepress.com

Tiedote, Samsung julkaisi odotetun Galaxy S21 FE -puhelimen – aiempien vuosien mallit ovat olleet supersuosittuja

1 kommentti

  1. Suuri syy Galaxy S21 Fe ja Galaxy S20 Fe puhelinten suureen suosioon lienee ovelasti tehty brändäys. Näiden puhelinmallien nimet ovat lähes identtiset saman valmistajan uusimpien lippulaivamallien kanssa. Fe-lisämerkintä vastaa oikeastaan Lite-merkintää, jota esim. Huawei käyttää. Kyseessä ovat siis lippulaivamallien hieman kevennetyt versiot.

Kommentointi on suljettu!