Xiaomi toi Redmi Note 11 -sarjan globaaleille markkinoille

Johtava teknologiayhtiö Xiaomi julkisti hiljattain kansainvälisille markkinoille Redmi Note 11 -sarjan, joka siivittää Redmi Note-sarjan mainetta entisestään. Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S ja Redmi Note 11 tarjoavat käyttäjilleen entistä enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia muun muassa kamerateknologian, latausnopeuden, näytön ja suorituskyvyn muodossa. Ensimmäiset Suomessa myyntiin tulevat mallit ovat Redmi Note 11 Pro 5G ja Redmi Note 11.

Redmi Note 11 Pro 5G: Ensiluokkaiset kameraominaisuudet tehokkaassa pakkauksessa

Redmi Note 11 Pro 5G tarjoilee keskihintaluokassa vertaansa vailla olevan vaihtoehdon vaativiinkin puhelintarpeisiin. 6.67 tuuman FHD+ AMOLED DotDisplay -näyttö tarjoaa kirkkaammat värit ja näyttävämmät yksityiskohdat, jotka säilyttävät selkeytensä myös kirkkaassa päivänvalossa. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä 120-hertsinen näyttö mahdollistaa entistä miellyttävämmän katselukokemuksen ilman laahaavia siirtymiä. Nopeutensa ja tehonsa Redmi Note 11 Pro 5G saa Snapdragon® 695 -suorittimesta, mikä mahdollistaa 5G-yhteyden ja ensiluokkaisen suorituskyvyn. 

Takakameran 108 megapikselin kenno tuottaa entistä tarkemmat ja elämänmakuiset kuvat kaikkine yksityiskohtineen. Hyödyntäen 1/1.52” -kokoista Samsung HM2 -sensoria, laitteen pääkameran 9:1 pikselien yhdistämistekniikka ja Dual native ISO-ominaisuus tuovat esiin kuvien dynamiikan ja värit, jopa hämärämmässä valaistuksessa. 8 megapikselin ultralaajakulmakamera laajentaa perspektiiviä ja kahden megapikselin makrokamera taltioivat lähikuvat kaikkine yksityiskohtineen. Etukameran 16 megapikselin ansiosta selfie-kuvat ovat aina tarkkoja ja luonnollisia. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G:n alareunaan upotettu kaiutinjärjestelmä pitää huolen siitä, että Redmi Note 11 sarja tarjoaa täydellisen viihde-elämyksen ja mukaansatempaavan äänimaailman niin videoiden katselua kuin pelaamistakin varten. Ensiluokkainen 5 000 milliampeeritunnin akku latautuu vartissa puolilleen* Xiaomin lippulaivatuotteisiin kuuluvalla 67 watin turbolatauksella. 

Redmi Note 11: Ennen kokematonta arjen sujuvuutta

Tehokkaasti pakattu Redmi Note 11 tarjoaa luotettavan puhelinkumppanin kaikkiin rarpeisiin. 6.64 tuuman FHD+ AMOLED DotDisplay -näyttö on varustettu 90 hertsin virkistystaajuudella. 50 megapikselin takakameran lisäksi valokuvaukseen lisäulottuvuuksia tuovat 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja kahden megapikselin makrokameran ohella vielä kahden megapikselin syvyyskenno, joka tarjoaa muotokuvaamiseen upean bokeh-efektin. 

Laitteen Snapdragon® 680 -suoritin tarjoaa tehokkuutta säästäen samalla energiaa. 5000 milliampeeritunnin akku latautuu täyteen noin tunnissa* 33W Pro -pikalatauksen ansiosta. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G ja Xiaomi Redmi Note 11 tulevat Suomessa myyntiin keväällä 2022 ja myyntiin tulevien laitteiden tarkemmat ominaisuudet julkistetaan myynnin alkamisen yhteydessä. 

Saatavuus

Suomessa myyntiin tulevan laitteen tarkemmat yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.