Nokia N810 WiMAX -malli julkaistu

N810 WiMAX 

Huhu oli siis totta ja Nokia julkaisi uuden version Internet Tabletistaa. Uusi N810 WiMAX -malli julkaistiin CTIA -tapahtumassa ja se tulee myyntiin USA:ssa tänä kesänä. WiMAX tuen lisäksi uudesta N810 -mallista löytyy tutut ominaisuudet, kuten 4.13 tuuman näyttö, QWERTY -näppäimistö, Mozilla -nettiselain, sisäänrakennettu nettikamera, GPS, 2GB muisti ja MicroSD korttipaikka.

Nokia julkaisi samalla myös uuden version OS2008 -käyttöjärjestelmästä. Uusi versio tuo mukanaan muun muassa tuen kiinalaisille kirjaimille nettiselaimeen ja paremman sähköpostiohjelman. Luonnollisesti uusi N810 WiMAX -malli tulee sisältämään uuden version ilmestyessään. Vanhemman N810 -mallin omistajat voivat ladata päivityksen ilmaiseksi, kun se on julkaistu toisen neljänneksen aikana.