Sony Ericsson Paris ja BeiBei peruutettu

Paris Beibei peruttu 

Viimeisimpien tietojen mukaan Sony Ericssonin tulevan Paris-älypuhelin on peruutettu. Parisin piti olla Symbian UIQ 3.3 -käyttöjärjestelmään perustuva älypuhelin, josta tuli löytyä myös A-GPS, 5 megapikselin kamera, WiFi, Google Maps ja QWERTY-näppäimistö. Uutukaisen uskottiin tulevan myyntiin nimellä Sony Ericsson P5.

Myös pitkään huhuttu Sony Ericsson BeiBei -matkapuhelin on peruutettu. Kyseinen puhelin perustui myös Symbian UIQ 3.3 -käyttöjärjestelmään ja siitä löytyi muun muassa HSDPA, WiFi, GPS ja 3.2 megapikselin kamera.

Peruuntumisen syitä voi olla monia, mutta yhtenä suurimpana uskotaan olevan puhelinten viime aikoina saama negatiivinen julkisuus. Esimerkiksi hyvin tunnettu Mobile-Review ei antanut ennakkoarvostelussaan kovinkaan mairittelevaa kuvaa Beibei-mallista (G702).

Itse arvioisin, että UIQ-käyttöjärjestelmä ei yksinkertaisesti ole tämän päivän tasolla. Muutoksi ei ole liiemmin tapahtunut sitten P990i- ja M600i-mallien jälkeen. Toivottavasti UIQ:sta saadaan täysin uusi versio, jonka mukana saadaan sitten uusia ja hyviä puhelimia, joita kannattaa tuoda myyntiin asti. 

Lähde: USEB 

1 kommentti

  1. UIQ on kuopattu. Sen komponennteja menee osaksi Seuraavaa sympparia.

Kommentointi on suljettu!