Sony Ericsson T303 – Pieni liukupuhelin

Sony Ericsson T303 

Sony Ericsson julkaisi odotetun T303 likupuhelimen tänään CeBIT tapahtumassa. T303 on kompakti GPRS matkapuhelin, jossa on 1.3 megapikselin kamera. Puhelin jatkaa myös hyvin T-sarjalle tunnetua tyylikästä ilmettä metallikuoren ja kromi viimesitelyn avulla. Lykke Tærsbøl, vanhempi suunnittelia Sony Ericssonilla, jakoi omia ajatuksiaa uudesta mallista:

T303 on erinomainen lisäys T-sarjaan. Se yhdistää korkealukkaiset materiaalit ja hyvä ominaisuudet. Muodon ja koon tasapaino yhditettynä muotoiluun tekee T303:sta todellisen katseenvangitsija. Tavoitteemme oli luoda puhelin, joka on hyvä peruspuhelin, mutta jota voi myös näyttää ulkona illalla.

Sony Ericsson T303:ssa on 1,8 tuuman TFT näyttö, jossa on tyylikäs heijastava  pinta. Näyttö toistaa 65,536 väriä ja siinä on 128×160 pikseliä. Puhelimesta löytyy myös FM radio.T303:llaa voi ottaa myyntiin tämän vuoden toisella neljänneksellä.   

4 kommenttia

  1. Mistä puolelta Helsinkiä kyseisen puhelimen voisi löytää hopeisena?

  2. Onko tämä Mobiiliblogin Ensimmäinen artikkeli?

    1. Taitaa olla, ainakin niitä ensimmäisiä. 🙂

  3. ainkin päivämäärän mukaan ensimmäinen artikkeli 😀

Kommentointi on suljettu!