iPhone nousi suosituimmaksi kamerakännykäksi Flickr-palvelussa

Flickr suositut 

Applen iPhone on ohittanut Flickr-palvelussa Nokia N95 -mallin suosituimpana kamerakännykkänä. N95 on pitänyt ykkössijaa pitkään, mutta iPhonen nousu on ollut kovaa ja nyt se viimein onnistunut ottamaan ykköspaikan kyseisessä palvelussa.

Tulos ei sinänsä yllätä, koska iPhonen omistajat ovat tunnetusti kovia käyttämään puhelimensa ominaisuuksia, kuten esimerkiksi Internettiä. Tuloksesta tulee kuitenkin mielenkiintoisempi, kun verrataan N95:en ja iPhonen kameroita. N95:ssä on viiden megapikselin kamera ja sen kuvanlaatu on kiistatta iPhonen kahden megapikselin kameraa huomattavasti parempi, mutta silti iPhone keikkuu nyt Flickr-palvelussa ykkössijalla. 

Kärjen perässä roikkuvat Nokia N73, Sony Ericsson K800i ja Sony Ericsson W810i. Yllättävää, että K850i ei mahdu viiden kärkeen.