Saunalahdelta uusi Prepaid-liittymä

Saunalahti logo

Saunalahti jatkaa uusien liittymien markkinoille tuomista. Viime kuussa yhtiö esitteli Saunalahti Edukas -liittymän, joka tarjoaa edulliset kuukausi- ja minuuttiveloitukset ilman määräaikaista sopimusta. Nyt Saunalahti tuo markkinoille uuden Saunalahti Prepaid-liittymän, joka on mainio vaihtoehto niille, jotka eivät halua yllätyksiä puhelinlaskuunsa.

Osana Prepaid-liitymien uudistusta nykyiset Kolumbus Prepaid -liittymät muuttuvat Saunalahti Prepaid Plus -nimisiksi, mutta liittymien palvelut, hinnat, ehdot ja asiakaspalvelunumero säilyvät ennallaan. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

”Muutoksen avulla pystymme tehostamaan toimintojamme sekä hyödyntämään entistä laajemmin Saunalahden automatisoituja järjestelmiä. Vahvistamalla Saunalahden asemaa Prepaid-markkinoilla voimme tarjota asiakkaille entistä laajemman valikoiman edullisia liittymiä”, Elisan tuotejohtaja Panu Lehti kertoo.

Uuden liittymän myötä Saunalahti lisää myös kanavia, joiden kautta asiakkaat voivat ladata puheaikaa Prepaid-liittymiin. R-kioskien ja internetin ohella puheaikaa voi ladata 25.11. alkaen myös Otto.-automaateista, joita on yli 1600 kpl kautta maan.

Saunalahti Prepaid -liittymän minuuttiveloitus puheluista ja videopuheluista on vain 0,067 €/min ja teksti- ja multimediaviesteistä 0,067 €/kpl. Aloituspakkaus maksaa 6,70 € sisältäen 6 euroa puheaikaa.