Soul-mallin seuraaja vuoti nettiin: Samsung S8300

Samsungin suosittu Soul U900 -liukukansipuhelin on ilmeisesti saamassa lähiaikoina jatkoa, ainakin jos on uskominen nettiin vuotaneita kuvia uudesta liukukannellisesta Samsungista. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen puhelin, joka kulkee huhuissa nimellä Samsung S8300. Emme voi tietenkään olla varmoja, onko kyseessä suora seuraajaa Soul U900 -mallille, mutta niin voisi ainakin kuvien perusteella päätellä.

Huhun mukaan puhelin on varustettu 2.8 tuuman AMOLED-kosketusnäytöllä, joka tekee puhelimesta erittäin mielenkiintoisen. Onkin jännittävää nähdä, miten Samsung onnistuu yhdistämään Soulin kaltaiseen puhelimeen kosketusnäytön.

Samsung S8300 -mallin ominaisuuksiin kerrotaan myös kuuluvan sisäänrakennettu GPS-ominaisuus, FM-radio, HSDPA ja DivX-tuki. Ei sovi myöskään unohtaa puhelimen kahdeksan megapikselin automaattitarkenteista kameraa, joka tekee S8300-mallista mielenkiintoisen valinnan myös hyvää kamerapuhelinta etsiville.

Uutukaisen virallisen esittelyn voidaan odottaa tapahtuvan aikaisintaan CES-tapahtumassa, joka lähtee käyntiin tammikuun 8. päivä.

Lähde: UnwiredView & Daily Mobile