Sony Ericssonilta erikoinen lisävaruste Android-puhelimille: LiveView

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson on tuomassa markkinoille pienellä 1,3 tuuman OLED-näytöllä varustettua LiveView-lisävarustetta, joka on yhteensopiva useimpien Android 2.x -puhelinten kanssa. Yhtiön mukaan innovatiivisen LiveViewin tarkoitus on pyrkiä laajentamaan matkapuhelinten käyttökokemusta, jotta laitteista saataisiin irti paras mahdollinen hyöty.

Lisävaruste tukeutuu Bluetooth-tekniikkaan ja sen avulla laitteiden eri toimintoja voidaan hallita, vaikka itse puhelin olisi esimerkiksi laukussa tai taskussa. LiveViewillä onnistuu muun muassa viestien lukeminen, uusimpien Twitter– ja Facebook-päivityksien tarkastelu sekä musiikkisoittimen hallinta. Kehittäjät voivat ottaa Sony Ericssonin innovaation käyttöön omissa sovelluksissaan, joten sen ominaisuudet kasvavat ajan myötä.

Sony Ericsson LiveView on kooltaan 3,5 x 3,5 x 1,1 senttimetriä. Se voidaan kiinnittää vaatteisiin takaa löytyvällä pidikkeellä tai käyttää rannekellon tavoin mukana tulevan rannekkeen avulla. Yhtiö lupailee laitteen akun kestoksi neljä päivää keskivertokäytössä.

LiveView nähdään markkinoilla loka-joulukuussa.

4 kommenttia

  1. @Teemu
    Tämä nyt ei liity tähän topikkiin mitenkään, mutta olisi kiva saada kattavaa katsausta N8:n sulavuudesta ja käyttökokemuksesta. Vaikkei nyt vielä arvostelun merkeissä niin kuitenkin.

    1. Koitan saada ulos jonkinlaisen videon Nokia N8:sta ennen lopullista arvostelua. En osaa luvata aikaa tarkemmin, koska testikappaletta en ole vielä saanut käsiini. Toivottavasti sellainen saapuu ensi viikon aikana. 🙂

      1. Joo se ois hienoa. Toivottavasti saat pian testikappaleen

  2. Alkaa jo olemaan vähän olemaan naurettavaa tämä SE:n räpistely anteron kanssa. Tämä uusi tuote vaikuttaa helkutin hyvältä, mutta sitä ei voi käyttää SE:n puhelimien kanssa.

Kommentointi on suljettu!