Rovio paljasti tietoja tulevasta pelistään: Amazing Alex

Angry Birdsin maineella viime vuodet liitänyt Rovio suunnittelee julkaisevansa täysin uuden pelin seuraavien kuukausien aikana. Asiasta kertoi yhtiön toimitusjohtaja Mikael Hed Ylelle.

Uusi peli tullaan tuntemaan nimellä Amazing Alex. Se pohjautuu Casey’s Contraptions -nimiseen peliin, johon Rovio on ostanut oikeudet. Kyseessä on ongelmanratkontaan pohjautuva älypeli, joka esiteltiin Apple iPadille viime vuonna. Nimike ei ole enää ladattavissa App Storesta, joten uudet käyttäjät eivät sitä pääse kokeilemaan.

Casey’s Contraptionsissa pelaajalla on jokaisessa tasossa määrätty tehtävä, joka tulee suorittaa saatavilla olevia työkaluja ja esineitä hyödyntämällä. Haasteena voi olla esimerkiksi tennispallon saattaminen koriin, tietyn esineen kaataminen tai ilmapallon puhkaiseminen. Suorittaessaan tasoja pelaajan tulee samalla kerätä mahdollisimman monta kenttien tähdistä.

Alla pelikuvaa Casey’s Contraptionsista. Aika näyttää kuinka paljon Rovion Amazing Alex tulee lopulta muistuttamaan esikuvaansa.

Lähteet: Yle & The Next Web