LG:n tuleva lippulaiva on tehokas, ohut ja tarjoaa hyvän akkukeston

Korealainen elektroniikkajätti LG kertoo tänään julkaistussa lehdistötiedotteessa tietoja seuraavasta merkittävästä älypuhelinjulkaisustaan. Tulossa on suorituskyvyltään huippuluokan tuote, joka yhdistää LG:n eri osastojen tietotaidon. Mahdollisesti Optimus G -nimeä kantava uutuus on LG mukaan markkinoiden ensimmäinen LTE-yhteyksiä tukeva puhelin, joka pohjaa Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 -piirisarjaan.

Tehon lisäksi LG kehuu panostaneensa myös puhelimen muihin osa-alueisiin. Luvassa on ohut älyluuri hyvällä akulla ja uuteen teknologiaan perustuvalla kosketusnäytöllä, joka yltää 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Kosketusnäytön pikselitiheys tuumaa kohden on 320 ppi:tä. Toisin sanoen katselupinta-alaa on tarjolla 4,7 tuuman verran, vaikka LG ei tätä suoraan tiedotteessaan paljastakaan. Uusi näyttö käyttää Stripe RGB IPS -paneelia ja on nykypäivän AMOLED-näyttöjä terävämpi. Se kykenee jopa 470 nitsin valovoimaan.

Lippulaivan akku edustaa uutta ja parempaa teknologiaa, joka tarjoaa enemmän virtaa samassa koossa. LG laskee tavallisen akun parhaan käyttöiän tulevan tiensä päähän noin 500 latauskerran jälkeen, mutta yhtiön uudella teknologialla akku saadaan kestämään jopa 800 latauskertaa.

Korealaisjätti ei vielä paljastanut kuvia tai tarkempia saatavuustietoja tulevasta lippulaivastaan. Ne selvinnevät kuitenkin pian. Alla kuva LG:n teholuurin prototyypiksi väitetystä älypuhelimesta.

Lähteet: LG & Pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Samsung on ulkona. LG uutuus muistuttaa iPhonea ja sen DesingPatentteja suuresti, voi olla että päätyy myyntikieltoon!

Kommentointi on suljettu!