Nokia julkaisi virallisesti N-Gage pelipalvelun

N-GageUutisoimme jo viime viikolla, että Nokia on vihdoin avannut N-Gage pelipalvelun. Tänään asiasta ilmestyi Nokian sivulle virallinen lehdistötiedote. Palvelusta löytyy aluksi seuraavat pelit: Fifa 08, Brain Challengen, Asphalt 3: Street Rules, World Series of Poker Pro Challenge, Hooked On: Creatures of the Deep ja System Rush: Evolution. Nokian mukaan muun muassa Tetris ja The Sims 2 Pets tulevat valikoimiin pian. Myös muita uusia pelejä on tulossa lähiaikoina.

Uusi palvelu toimii aluksi seuraavilla puhelimilla: Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N95 ja Nokia N95 8GB.

Uudessa pelipalvelussa on panostettu myös sosiaalisiin ominaisuuksiin. Käyttäjät voivat muun muassa luoda ystävälistan, keskustella foorumeilla ja tietenkin pelata moninpelejä. Käyttäjillä on myös mahdollisuus kokeilla pelejä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tarvittavan N-Gage ohjelman voi ladata seuraavasta osoitteesta: http://www.n-gage.com