Nokian Kiinan sivustolle ilmestyi kosketusnäytöllinen 6208 Classic -malli

Nokia näyttää vihdon päässeen kunnolla vauhtiin kosketusnäytöllisten puhelinten kanssa. Hanat aukaistiin lokakuun alussa Nokia 5800 XpressMusic -puhelimella, jota seurasi parin kuukauden päästä todellinen lippulaivamalli, Nokia N97. Yhtiön on siis vihdoin päässyt mukaan kilpailijoiden vauhtiin, joilla on ollut tarjolla kosketusnäytöllisiä puhelimia jo jonkin aikaa.

Nyt kun hanat on auki, miksi lopettaa? Tämä näyttää olevan Nokian motto tällä hetkellä. Yhtiön Kiinan sivustolle on nimittäin ilmestynyt täysin uusi malli, joka kulkee nimellä Nokia 6208 Classic. Kyseessä on varsin perinteisen näköinen candybar-puhelin, mutta hieman erikoisemman siitä tekee sen kosketusnäyttö.

Nokia 6208 Classic -mallin ominaisuuksiin kuuluvat 2.4 tuuman kosketusnäyttö, EDGE, 13MB vapaata sisäistä muistia, microSD-muistikorttipaikka, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja kuvausvalo. Kyseessä on siis keskisarjaan sijoittuva puhelin, josta löytyy Kiinan markkinoilla tärkeä kosketusnäyttö.

Uutukainen on viimeisimpien tietojen mukaan tulossa myyntiin ainoastaan Kiinassa, mutta mitään varmaa tietoa asiasta ei vielä ole. Voi olla hyvin mahdollista, että samankaltainen puhelin saapuu vielä Suomenkin markkinoille.

Lähde: UnwiredView