Google Mobile App saatavilla nyt Nokian Symbian S60 -puhelimille

Google Mobile App S60

Google on esitellyt suositusta Google Mobile App -ohjelmastaan Nokian Symbian S60 -älypuhelimilla toimivan version. Sovellus on Googlen tapaan ilmainen ja se on ladattavissa täältä tai suoraan puhelimen selaimella osoitteesta http://m.google.com.

Sovellus on varustettu muutamilla mielenkiintoisilla ominaisuuksilla, jotka nopeuttavat ja helpottavat sen käyttöä. Yksi kätevimmistä ominaisuuksista on työpöydälle ilmestyvä pikakuvake, joka tekee Google Mobile App -ohjelman avaamisesta nopeaa. Käyttäjän ei tarvitse enää selata valikoiden läpi päästäkseen käsiksi ohjelmaan.

Uudesta sovelluksesta löytyy sisäänrakennettuna My Location -ominaisuus, jota hyödynnetään hakutuloksissa. Ominaisuuden ollessa päällä käyttäjä näkee hakutuloksia, jotka liittyvät omaan sijaintiin.

Nokian S60-puhelimiin suunnatusta Google Mobile App -sovelluksesta löytyy myös hakuhistoria, joka nopeuttaa samojen hakujen tekemistä. Ohjelma osaa myös ehdottaa hakulausekkeita ennakkoon perustuen siihen mitä käyttäjä on näppäillyt.