Palm Pre myyntiin, hinta 550 dollaria ilman kahden vuoden sopimusta

Tammikuussa julkaistu Palm Pre -älypuhelin on vihdoin saapunut myyntiin Yhdysvalloissa. Uutuuden hinta 100 dollarin hyvitysmaksun jälkeen ja kahden vuoden operaattorisopimuksen kanssa on 199 dollaria. Pren saa myös ilman sopimusta, mutta silloin siitä joutuu pulittamaan 549,99 dollaria eli noin 395 euroa. Puhelinta yksinoikeudella USA:ssa myy Sprint.

Palm Pren myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi akun, laturin, kuulokkeet, USB-kaapelin ja suojapussin. Lisävarusteena puhelimeen on ostettavissa Touchstone Charging Kit -paketti, jonka avulla puhelimen lataaminen onnistuu langattomasti. Latauspaketti maksaa 69,99 dollaria.

Palmin uutuus tulee taistelemaan paljolti samoista asiakkaista Applen iPhonen kanssa. Pren ominaisuuksiin kuuluvat innovatiivinen WebOS-käyttöliittymä, QWERTY-näppäimistö, WiFi, GPS, kolmen megapikselin kamera ja 3,1 tuuman kosketusnäyttö.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

 1. Tuolla tuo kapuloiden kytkykauppa tosiaan toimiikin niin kuin väitetään.
  Täällä kun ei kahle&pallo kaupalla saa käytännössä yhtään alennusta korkeista hinnoista.
  (verratkaas vaikkapa Nokian suosittujen mallien hintoja Itämeren eteläpuoliseen EU-maahan)

 2. Toimisikohan tuo tuollaisenaan täällä? Että jos tilaisi jenkkilästä, niin voisi ehkä saada edullisemmin kuin täältä mahdollisesti joskus. Voisi samalla välttyä mahdolliset naimisiinmenot tyyliin Soneran kanssa.

  1. Taitaa tosiaan olla lukittu Sprintille. Mielenkiintoista nähdä, kuinka nopeasti lukitus murtuu…

 3. ”Toimisikohan tuo tuollaisenaan täällä?”

  Luultavasti ei. Veikkaan, että puhelinta saa tosiaan ilman sopimusta tuohon 550$, mutta laite on silloinkin lukittu Sprintille.

Kommentointi on suljettu!