Motorola houkuttelee Android-kehittäjiä uudella App Accelerator -ohjelmalla

Motorola App Accelerator

Amerikkalainen Motorola on hiljattain esitellyt uuden App Accelerator -ohjelman, jolla on tarkoitus houkutella koodaajia kehittämään Android-sovelluksia yhtiön tulevia Google Android -pohjaisia puhelimia varten. Ohjelman kautta kehittäjät pääsevät etukäteen käsiksi tarvittaviin työkaluihin, dokumentteihin ja moniin muihin hyödyllisiin resursseihin, jotka auttavat sovellusten kehittämisessä Motorolan tuleville Android-puhelimille.

App Acceleratoriin osallistuvilla kehittäjillä on myös mahdollisuus päästä testaamaan tuotoksiaan virtuaalisesti Motorolan prototyyppilaitteilla. Tarjolla on myös yksityinen tukipalsta, jonka kautta pääsee yhteyksiin yhtiön kehitystiimin kanssa.

Kehittäjät voivat ilmoittaa valmiit sovellukset Motorolalle App Acceleratorin kautta. Yhtiö tulee käyttämään mielenkiintoisimpia sovelluksia osana markkinointikampanjoita, joten hyvässä lykyssä kehittäjät saavat työnsä hyvin esille.

Tietojen mukaan Motorola tulee esittelemään ensimmäiset Android-puhelimensa vielä tämän vuoden puolella. Amerikkalaisvalmistaja on aiemmin kertonut Googlen avoimen käyttöjärjestelmän nousevan keskeiseksi osaksi yhtiön matkapuhelinmallistoa. Motorolan kehitys on ollut kuitenkin erittäin hidasta, mutta nyt näyttää, että yhtiössä aletaan vihdoin olla valmiita ensimmäisten laitteiden esittelyyn. Niillä tulee olemaan tärkeä rooli viime aikoina markkinoilla rypeneelle yhtiölle.

Lähde: SlashGear

2 kommenttia

  1. No… ainakin Motorola yrittää. Ei mene kovin kaksisesti tällä hetkellä Motorolalla, ehkä kasvua sitten löytyy Androidista, joka on kieltämättä aika haluttu käyttöjärjestelmä.

    Motorolan tilanteesta kertoo paljon se, että en ole pitkiin aikoihin edes nähnyt missään myynnissä heidän puhelimiaan. Parhaimpina vuosina niitä oli ainakin muutamaa mallia myynnissä suht laajastikin täällä Suomessa. Ei sillä, että Motorola olisi ikinä ollut kovin suosittu Suomessa, mutta kyllähän niitä V3:sia yms. aika paljon liikkuu edelleen.

    1. Jep. Kyllähän noissa tulevissa Android-puhelimissa lepää pitkälti yhtiön tulevaisuus. Saa nähdä, miten käy.

Kommentointi on suljettu!