Sony Ericssonin tuleva Android-puhelin uusissa salakuvissa

Sony Ericsson Rachael

Lähes tasan viikko sitten verkkoon levisi ensimmäinen kunnollinen livekuva Sony Ericssonin Rachael-koodinimellisestä Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuvasta puhelimesta. Uutuuden mallinimen on povattu olevan hyvin todennäköisesti XPERIA X3, mutta viime aikoina netissä on levitetty huhua, jonka mukaan lopullinen malliversio saattaisikin olla XPERIA X10. Olipa nimiasia miten vain, puhelimen julkaisu tapahtuu mitä todennäköisimmin marraskuussa ja myyntiin se saattaa valua parhaimmillaan ensi vuoden alussa.

Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan tulevasta Android-puhelimesta on nyt vuotanut verkkoon sarja uusia kuvia. Tuoreimmista kuvista ei selviä juurikaan mitään uutta, mutta aikaisempien otoksien tavoin Rachaelissa näyttää pyörivän Androidin perusversio ilman Sony Ericssonin huhuttua käyttöliittymää, josta on saatu esimakua jo videon muodossa. Toivottavasti kyseessä on vain prototyyppilaitteen rajoitus ja lopullisesta versiosta löytyy yhtiön omaa käsialaa oleva käyttöliittymä, koska muuten markkinoilla on vaikea pärjätä, vaikka muut ominaisuudet olisivatkin kohdillaan.

Sony Ericsson Rachaelin huhuttuja ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, neljän tuuman kosketusnäyttö, HSDPA 10 Mbps, HSUPA 2 Mbps, WiFi, Bluetooth, A-GPS, microSDHC-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lähde: MobileCrunch