Samsung Wave 723 on keskihintainen kosketusluuri bada-alustalla

Maailman kahden suurimman matkapuhelinvalmistajan joukkoon kuuluva Samsung on esitellyt markkinoille uuden bada-pohjaisen kosketusluurin, joka kantaa mallimerkintää Wave 723. Sen myynti lähtee käyntiin syyskuussa Saksasta, jonka jälkeen se levittäytyy myös muualle Eurooppaan. Puhelimen myyntihinta tulee pyörimään 240 euron tuntumassa.

Puhelimen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman kosketusnäyttö (240 x 400 pikseliä), 3G-yhteydet, Bluetooth 3.0, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera ja LED-salama. Kyseessä ei ole siis hintaansa nähden yhtään hullumman kuuloinen paketti.

Erikoisuutena Samsung Wave 723 sisältää nahkaisen läpän, jolla puhelimen näytön voi suojata naarmuuntumiselta ja iskuilta. Käytön ajaksi läpän voi kätevästi kääntää laitteen metallista takakuorta vasten. Kooltaan Wave 723 on 109,5 x 53,9 x 11,8 millimetriä.

Nyt esitelty uutuus on Samsungin neljäs bada-puhelin. Aikaisemmin korealaisvalmistaja on lanseerannut markkinoille Waven sekä Wave 2- ja Wave 2 Pro -mallit.

Lähde: GSMArena