Nokia Wellness Diary auttaa elämänhallinnassa

Nokia on julkistanut täysin uudistuneen beta-version Wellness Diary -sovelluksestaan. Se on elämänhallintaan suunnattu työkalu, joka helpottaa muun muassa liikunnan, ruokailutottumusten ja alkoholin kulutuksen seurantaa. Sovellus on yhteensopiva Symbian^3– ja S60 5th Edition -puhelinten kanssa.

Wellness Diaryn tarkoituksena on auttaa ihmisiä tavoitteidensa saavuttamisessa. Sovellukseen syötetään omat tavoitteet, joiden etenemistä voidaan seurata selkeiden kaavioiden kautta. Mukana on myös askelmittari, joka laskee käyttäjän päivittäin ottamat askeleet.

Täysin uutena ominaisuutena mukaan on lisätty tuki sosiaalisille palveluille. Käyttäjä voi jakaa edistymisensä suoraan haluamiinsa palveluihin ystävien ja tuttavien tarkasteltaviksi. Tulevaisuudessa mukaan integroidaan erilaisia hyvinvointipalveluita, joiden kautta saa tarvittaessa ammattimaisia ohjeita, palautetta sekä valmennusta. Nyt julkaistussa beta-versiossa mukana on yksi palvelu, joka on niin ikään testivaiheessa.

Nokia Wellness Diary on ladattavissa Beta Labs -palvelusta.