Uutta tietoa Sony Ericssonin tulevasta Android-lippulaivasta

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin tulevasta lippulaivamallista on vuotanut verkkoon lisää tietoa. Mobiilisivusto Mobile-Review on tehnyt esikatsauksen laitteen prototyyppiversioon ja paljastanut samalla muutamia yksityiskohtia sen ominaisuuksista.

Tuoreiden huhujen mukaan Sony Ericsson Anzu -koodinimellä tunnetussa puhelimessa pyörii 800 megahertsin Qualcomm MSM7230 -suoritin, joka huolehtii käyttöliittymän jouhevuudesta. Kuvauspuolelta löytyy 12 megapikselin kamera, salamavalo ja tuki 720p-tason videokuvaukselle. Kosketusnäyttö on kooltaan 4,3 tuumaa, pohjautuu LCD-tekniikkaan ja kykenee 854 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Mobile-Review:n mukaan laite saapuu markkinoille Android 2.2:lla varustettuna, mutta päivittyy myöhemmin Gingerbread-versioon.

Puhelimen viralliseksi mallinimeksi arvellaan muodostuvan Xperia X12. Laitteen odotetaan rantautuvan markkinoille alkuvuodesta 2011.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

 1. 800 MHz tulee tarkoittamaan tahmeaa pettymystä kun OS on Linux/Android. Tyvärr..

  1. Samaista prossunopeuden pineuutta mietiskelin itsekin, mutta ilmeisesti megahertsilukemasta ollaan luovuttu vähän, mutta vastaavasti erilaiset multimediatoiminnot sujuvat paremmin. Esim. kamerakuvan käsittely videotiedostoksi jne.

   Megahertsit eivät ole kaikki kaikessa myös siit syystä että tämä laite pyörinee Android 2.2:lla. Gingerbread vaatii huhujen mugaan gigan prosessorin, joten siinä mielessä tällä puhelimella taitaa olla melko lyhyt elinikä.

   Mobile Reviewn muut pointsit lukeneena minusta tuntuu että Anzu voi olla S-E:n tarinan viimeinen floppi, ellei kokonaisuus tulee niin hyvin yhteen että speksit unohtuu. Tekeehän S-E laitteistaan täysin itsensä näköisiä, joten ne eivät ole suoraan verrannaisia muihin Android laitteisiin.

 2. Kyllä se Gingerbread tulee pyörimään tuolla 800MHz prossullakin. Sehän oli vain villiä huhua koko gigan prosessorivaatimus. Ja mitä nyt seurannut juttua Gingeristä, niin käyttöliittymälle ei olisi mitään mullistavaa tapahtumassa, vaan lähinnä käyttöliittymän yhdenmukaistamiseen ja joitain lisäominaisuuksia. Tosin mistä sitä vielä tietää tässä vaiheessa kun ei mitään virallista ilmoitusta ole tullut.

  Ja tuohan on sama 800MHz prosessori mitä Desire Z:ssa. Eli ilmeisesti vain alikellotettu Desiren cpu akkua säästämään. Jännä kuitenkin että ovat resoluutiotakin nostaneet ja hertsejä laskeneet.

  Taitaa olla tässä vaiheessa vielä järkevintä odotella 1,2GHz / 1,5GHz Dual Core puhelimia, kun ovat ihan pian nurkan takana.

 3. Tuo luuri näyttää kyllä kuvassa TODELLA ohuelta, liekö harhaanjohtava.

Kommentointi on suljettu!