Apple ja Verizon vihdoin yhteistyöhön: CDMA-iPhone markkinoille helmikuussa

Teleoperaattori Verizon ja elektroniikkavalmistaja Apple ovat aloittaneet kauan huhutun yhteistyön iPhone-puhelimen saattamiseksi Verizonin valikoimiin. Tähän asti Applen iPhonea on myyty Yhdysvalloissa ainoastaan AT&T-operaattorin kautta. Tilanne muuttuu kuitenkin helmikuun alussa, jolloin CDMA-versio iPhone 4 -puhelimesta rantautuu Applen ja Verizonin myymälöihin.

Verizonille räätälöity iPhone 4 vastaa ominaisuuksiltaan GSM-versiota. Se tarjoaa näin ollen A4-suorittimen, 3,5 tuuman Retina-näytön, viiden megapikselin kameran ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tiettävästi muutoksia on kuitenkin tehty laitteen antennin suhteen, jotta niin sanotusta ”kuoleman otteesta” olisi päästy eroon. Ensimmäiset testit tulevat kertomaan, onko muutoksilla vaikutuksia kohuttuun ongelmaan.

Hinnoittelultaan uutuusversio vastaa AT&T:n kautta rapakon takana myytävää iPhone 4 -mallia. Laitteen saa siis omakseen operaattorisopimuksen kera 199 (16GB) tai 299 (32GB) dollarin hintaan.

Lähde: BGR

5 kommenttia

 1. On se hyvä, ett uutinen ei oo Suomeen suunnattu – siks verran tylsä ja vanhanaikainen toi käyttöliittymän aloitussivu on. Osoittaa kyll kehityksen köyhyyttä kun laittaa näytön täyteen iconeita.

  1. Juu WP7 viä voiton ainakin ulkonäössä, tulevaisuuden käyttis! eriasia sitten millasta sitä on käyttää.

   Omalla kohdalla toi iphonen ikoninäkymä on ollut erittäin jees, kätevää kun on aina siinä suoraan ohjelmat mitä käyttää eniten niin ei tarvi plärätä ohjelmia mistään, saa ohjelmat auki sekunnissa ilman turhaa säätämistä.

 2. vieläköhän menee monta vuotta, että nokia ja nokian uskolliset käyttäjät tajuavat miksi iPhone-puhelimet ovat niin suosittuja!!!

  vaikea ymmärtää, ettei sitä ymmärretä!

  t. osakkeenomistaja

 3. Haha en ymmärtänyt kumpaakaan ylläolevista kommenteista 😀 Antakaa vihje, liittyvätkö ne jotenkin uutiseen?

 4. Antennia tuskin on muutettu ”kuoleman otteen” takia. CDMA-standardit eroaa hyvin merkittävästi GSM- ja WCDMA-standardeista, joten antennin muutokset ovat luonnollisia.

  Muutenkin ”antennagate” vaikuttaa täysin naurettavalta: iPhone 4:n palautusluvut ovat ennätysalhaiset. Jos ongelma olisi todellinen, niin asiakkaat palauttaisivat puhelimen takaisin kauppaan, sillä eihän kukaan käytä puhelinta, jonka kuuluvuus olisi liian heikko tavanomaiseen käyttöön. iPhone 4:n palautusluvut ovat olleet alle 2%, joka on erittäin alhainen lukema. Esimerkiksi Nokia N97:n palautusluvut ovat olleet noin 20%, mikä sai useat operaattorit pudottamaan puhelimen valikoimistaan.

Kommentointi on suljettu!