Videolla Nokia Mapsin Series 40 -versio

Nokia esitteli vastikään kolme uutta Series 40 -matkapuhelinta, joista löytyy ensimmäistä kertaa Nokia Maps -karttapalvelut. Uudesta palvelusta päästään nauttimaan C2-02-, C2-03– ja C2-06-luureissa.

Series 40 -laitteille suunnattu Nokia Maps ei vastaa ominaisuuksiltaan Symbian-älypuhelinten versiota. Se on tarkoitettu lähinnä oman sijainnin selvittämiseen, kartan selailuun ja kiinnostavien paikkojen löytämiseen. Nokia Maps suuntautuukin kehittyville markkinoille, mahdollistaen käyttäjien ensikosketuksen karttapalveluihin.

Videolla nähdään kuinka uusi palvelu toimii Nokia C2-03 -puhelimessa. Koska kyseisessä laitteessa ei ole GPS-yhteyttä, käytetään sijainnin selvittämiseen luonnollisesti matkapuhelinverkkoa. Jos käytettävissä ei kuitenkaan ole datayhteyttä, voidaan sijainti paikantaa myös tekstiviestillä.

Lähde: My Nokia Blog

5 kommenttia

 1. Enpä tiedä kuinka hyödyllinen tuo karttapalvelu on, kun esim. navigointi puuttuu kokonaan. Vaikka olisihan se pienellä näytöllä vähän vaikeaa.

 2. Jotenkin tulee mieleen, että okis tällainen ollut suht ik siinä vuositihannen vaihteen tietämillä. Tosin onhan sitä jo vuosia saanut googlemapsin mobiilisovelluksen java puhelimiin eikä sekään tuntunut aikanaan kovin kummoiselta. Ok tämä ei vaadi datayhteyttä ja löytyy kiinnostavat paikat. Jossain tilanteessa ok. mutta… Ei tämä mikään killeri juttu ole.

 3. äh nuo virheet. aika v-mäistäkirjoittaa opera mobilen qwertyllä, joskin parempi kuin N8:n omalla näppiksellä. Uutisesta vielä, että toki jehittyvillä markkinoilla hyvä taoa johdattaa kohti parempaa mallia. Täällä taasen ei juuri käyttöä edes kakkosluurissa.

 4. Missä uudet mobiilikuulumiset Teemu 😉

 5. Miten tuo Maps on ensimmäisenä noissa luureissa?
  Minulla on X3-00, jossa on myös Maps.
  On ollut jo hyvän aikaa.
  Ei vaan ole tullut sitä ko. luurissa koskaan käytettyä.

Kommentointi on suljettu!