Nokia lupaa ohjelmistopäivityksiä N9:lle

Lokakuun puolivälin tienoilla Suomessakin myyntiin saapuvalle Nokia N9:lle luvataan tulevaisuudessa käytettävyyttä parantavia ohjelmistopäivityksiä. Vaikka puhelin on tietojen mukaan Nokian ainoaksi jäävä MeeGo-luuri, lupautuu suomalaisvalmistaja tukemaan sitä tulevaisuudessa päivityksillä.

Yhtiö ei tässä vaiheessa uskalla vielä kertoa tarkemmin N9:lle suunnitellun ensimmäisen päivityksen tarkempaa sisältöä. Se tulee kuitenkin pitkälti perustumaan käyttäjiltä saatuun palautteeseen. Tarkoituksena on parantaa N9:n käytettävyyttä entisestään.

Nokialla työskentelevän Janne Heikkisen (Product Planning Director) mukaan N9:n on onnistunut saamaan puolelleen useita merkittäviä kehittäjiä. Tästä osoituksena ovat Angry Birdsin kaltaiset suuret nimikkeet sekä tuki Facebookin, Twitterin ja Skypen tasoisille palveluille.

Nokia N9:n suositushinta Suomessa on mallista riippuen 599 tai 699 euroa.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. Se mulle merkittävä ominaisuus, joka nyt puuttuu, vaikka olikin N900:ssa, on yksi muokattava sivu noiden kolmen lisäksi.
    N900:ssa kun soittaminen jollekin käy mukavasti, kun hänen kuvansa on voinut laittaa aloitussivulle ja se kuvake on linkitetty kontakteihin eli sitä kun klikkaa niin saa vaihtoehtoina esim haluatko soittaa, mailata, lähettää tekstarin, soittaa skypellä, tms.

    N900:ssa mulla on esim perheenjäsenten yhteydet kuvakkeina yhdellä aloitussivuista.
    Samoin vois olla esim tärkeät työkontaktit, tms…

Kommentointi on suljettu!