Akkuongelmat vaivaavat Applen uutta iPhone 4S -puhelinta

Applen uuden sukupolven iPhone-älypuhelin kuluttaa akkua odotettua nopeammin, selviää useiden käyttäjien antamista tiedoista. Ongelman kerrotaan olevan jo myös Applen tiedossa, sillä yhtiön sanotaan ottaneen yhteyttä asiakkaisiin pyytämällä heitä asentamaan puhelimiinsa diagnosointisovelluksen tilanteen ratkaisemiseksi.

Käyttäjien kokemusten perusteella ongelma saattaisi liittyä iPhone 4S:n sijaintipalveluihin. Monet ovat raportoineet Setting Time Zone -asetuksen kytkemisen päälle aiheuttavan tavallista nopeampaa akun hupenemista. Ohjelmistossa olevan bugin arvioidaan jättävän sijaintipalvelun pyörimään taustalle loputtomasti, joka vaikuttaa merkittävästi akun kulutukseen.

Käyttäjät kertovat ongelman vaivaavan erityisesti puhelimen valmiustilassa, jolloin akun kulutuksen pitäisi perinteisesti olla vähäisintä. Ongelman kanssa painivat kuluttajat raportoivat kuitenkin akusta häviävän tunnissa peräti kymmenen prosenttia, vaikka iPhone 4S on ollut koko tuon ajan valmiustilassa.

Ongelma korjautunee tulevaisuudessa Applen julkaisemalla ohjelmistopäivityksellä.

Lähde: Guardian

6 kommenttia

  1. Ettei vain akunvarauksen näyttämisessä olisi vika? 😉 Kohta tapittaa palkki täytenä kokoajan.

  2. Vika on taustalla pyörivissä ohjelmissa kun ne eivät osaa mennä nukkumaan kun pitäisi. Lisäksi usealla henkilöllä myös aikavyöhekkeen sijainti jättää gps taustalle, tämän saa pois kun disabloi kyseisen sijaintipalvelun.

  3. Taas näitä lastentauteja. Edellisestä yritetty ainaki parantaa antenniongelmat niin uusia vikoja tilalle. Tähän tullaan ku yritetään nopeadti saada tavarat myyntiin että saadaan kuluttajilta rahat pois. Ja toiset vieläpä jonottaa että saa olla ensimmäisten joukossa koekäyttäjänä

    1. Tuo kuuluisa antenniongelma vaikuttaa vaivaavan huomattavasti enemmän niitä joilla puhelinta ei ole. iPhone 4 oli kautta aikain menestynein älypuhelin ja sen palautusprosentit olivat erittäin alhaiset. Eli paskanjauhantaa, tosin ei sieltä pahimmasta päästä.

  4. Onko vaikea iMiesten myöntää että puhelut pätkii ja takkuaa enempi kuin muilla puhelimilla?. Jos ei käytä sitä iLelua puhumiseen vaan leikkimiseen niin ongelman vähättelyn ymmärrän täysin.

    1. Kuten aiempi henkilö sanoi, näyttää vaivaavan ongelmat paljon enemmän niitä jotka edes käytä kyseistä puhelinta. Aikamoista vihaa hyvää tuotetta kohtaan.

Kommentointi on suljettu!