Vihaiset linnut valloittavat seuraavaksi avaruuden: Angry Birds Space

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Angry Birds on jälleen laajentumassa uudella pelillä. Tällä kertaa aiheena on avaruus ja tuleva julkaisu kantaakin aiheeseen sopivasti nimeä Angry Birds Space. Peli saapuu ladattavaksi 22. maaliskuuta.

Kotimainen pelitalo Rovio on avannut pelille kotisivun osoitteeseen space.angrybirds.com. Valitettavasti pelistä ei vielä paljasteta juurikaan tarkempia yksityiskohtia, vaikkakin lyhyt kiusoitteluvideo siitä on nähtävissä juttumme lopussa. Aika näyttää tuoko Angry Birds Space muutakin uutta pelisarjaan kuin pelkät avaruusmaisemat.

Vieläkö lukijamme jaksavat tahkota Angry Birdsiä vai joko tilalle on noussut uusia mobiilipelejä?

7 kommenttia

 1. On se hyvä peli, mutta ensimmäiset pari jaksoin vaan pelata läpi. Ainakaan puoleen vuoteen en ole jaksanut kiinnittää enää siihen mitään huomiota..

 2. Edelleen ihan paras peli!! Vielä kun sais Windows Phonelle Seasonin ja Rion… Toivottavasti tämä Space tulee Myös WP:een

 3. Ei kyllä jaksa kiinnostaa enää.
  Kuinka kauan yksi yhtiö voi ratsastaa yhdellä pelillä?
  Eiköhän sen vihaisiuus joistakin linnuista joskus lopu ja silloin astuu karu todellisuus esiin. Pitäisi varmaan kehitellä jotain muutakin??

 4. On aika uskomatonta että vielä mennään. Toisaalta niin kauan kun lataus- ja myyntimäärät ovat mitä ovat, kannattaa brändiä paukuttaa lisää.

  Veikkaan että Angry Birdsin markkinarako on hiljattain tai pian älypuhelimiin siirtyvät kansalaiset, eli useimmiten nuoret ihmiset. Tahkoohan Disneykin edelleen rahaa samalla prinssi ja prinsessa tarinalla jo ties kuinka monetta vuosikymmentä.

 5. Miksi hylätä menestyskonseptia, kun ihmisiä kiinnostaa.

 6. @ Juupas

  Kyllä kannattaa takoa kun rauta on kuumaa. Tyhmäähän se olisi hylätä näinkin suosittu pelisarja kun kerran kauppa käy. En myöskään ymmärrä mistä olet keksinyt, ettei Roviolla olisi mitään muuta kehitteillä? Jos siellä on uusi pelisarja tekeillä, niin eihän sitä kannata alkaa mainostamaan ennen kuin Angry Birds -lehmä on lypsetty loppuun. Veisi vain turhaan huomiota toimivalta tuotteelta. Kaupan alan perusjuttuja on, ettei kannata kilpailla omia tuotteitaan vastaan 🙂

Kommentointi on suljettu!