Pyhien odotusta: Nokialta joulukalenteri, Roviolta lisää pelattavaa Angry Birds Seasonsiin

Jäikö perinteikäs joulukalenteri hankkimatta? Ei hätää, sillä Nokia on avannut verkkoon oman kalenterin, josta voi onnen lykästäessä voittaa varsin mukavia palkintoja. Tarjolla on kaikkiaan seitsemän kappaletta Nokia Lumia 920 -puhelimia sekä JBL Playup -kaiuttimia ja musakoodeja Nokia Musiikkikauppaan. Mukaan vaaditaan Facebook-tunnukset sekä tietämystä Lumian sovelluksista, sillä jokaisena päivänä käyttäjältä arvuutellaan eri sovelluksia vihjeiden avulla.

Mobiilipeleistään tunnettu Rovio haluaa myös saada joulunodottajien ajan kulumaan nopeammin. Niinpä yhtiö on julkaissut uuden talvijakson Angry Birds Seasons -peliin. Jokaisena joulukuun päivänä pelaajaa muistetaan yhdellä uudella kentällä, joten pelattavaa tarjoillaan aina vuoden viimeisille tunneille asti.

Ovatko lukijamme törmänneet muiden mobiiliyhtiöiden joulukampanjoihin?

2 kommenttia

  1. Dorka homma, että on pakko olla facebook tunnukset Noksun kalenteriin , EI KIITOS sen takia en tee tunnareita.

Kommentointi on suljettu!