Nokialta uusi peruspuhelin: Nokia 110

Uuden Nokia 112:n lisäksi suomalaisvalmistaja esitteli tänään myös toisen peruspuhelimen. Se on nimeltään Nokia 110, saapuu myyntiin kesäkuun loppuun mennessä ja maksaa ennen veroja sekä muita lisiä 35 euroa.

Kyseessä on ominaisuuksiltaan pitkälti Nokia 112 -mallia vastaava laite. Mukaan kuuluvat 1,8 tuuman näyttö (128 x 160 pikseliä), GPRS, VGA-kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, FM-radio ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Uutuus perustuu Series 40 -alustaan ja tarjoaa pääsyn Facebookiin sekä Twitteriin. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu myös verkkoselain, joka pakkaamalla sivut vähentää datakulutusta jopa 90 prosenttia.

Osana pakettia kuuluu EA:n pelitarjonta. Saatavilla on ilmaiseksi 60 päivän ajan kymmeniä klassikkopelejä kuten Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run, Monopoly Here & Now ja SimCity Deluxe.

Puhelimesta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa. Nokia 110:lle luvataan puheaikaa 10,5 tuntia ja valmiusaikaa 26,5 päivää yhdellä latauksella.

Lähde: Nokia Conversations

3 kommenttia

  1. Ei näillä kyllä markkinaosuuksia takaisin valloiteta, vaan mahalasku jatkuu. Jopa kehitysmaissa vaaditaan nykyään parempaa. Täysin kosketusnäytön varassa toimiva Meltemi-alusta saattaa muuttaa tilannetta, mutta S40 pitäisi jo haudata ja syvälle.

    1. No ei todellakaan pitäisi haudata. Näillähän nokia saa jatkuvasti perushyvää myyntiä Näitä myydään yhä joka maassa, myös suomessa. Hintaa 35 euron puhelin, ajattelitko saavasi sillä hyvänkin kosketusnäyttöpuhelimen? Ja luuletko että kaikki kaipaavat sellaista. Yksinkertaisille perusluureille on hyvät markkinat.

    2. Nämä ”tyhmäpuhelimethan” tekevät nokialla yhä voittoa, nekö meinasit lopettaa?

Kommentointi on suljettu!