Samsung kertoo Galaxy S III:n luontoläheisestä muotoilusta

Galaxy S III ottaa muotoilullisesti selvän pesäeron malliston kahteen aikaisempaan sukupolveen. Selkeimmin sen erottaa edeltäjistään pyöreämmät linjat, joiden inspiraation lähteeksi Samsung on kertonut luonnon. Sama luonnonläheinen teema jatkuu puhelimen käyttöliittymässä, joka ilmenee raikkaampana ilmeenä, lukitusnäkymän ”vesipinnassa” ja mukana toimitettavissa taustakuvissa.

Korealaisvalmistaja paljastaa blogissaan luontoteeman syvemmän tarkoituksen. Suunnittelutiimin varajohtaja Minhyouk Lee viittaa puhelimen muotoiluun sanoilla ”Minimal organic.” Se kuvastaa Leen mukaan yksinkertaisuutta, jossa kaikki turha on pyritty jättämään sivuun. Suunnittelun keskipisteenä on ihminen, jolle halutaan tarjota paras mahdollinen käyttökokemus.

Luonto näkyy Galaxy S III:ssa nimenomaan pyöreinä linjoina: ”Useimmat luonnon elementeistä ovat kurvikkaita. Suorien linjojen sijaan keskityimme elegantteihin kurveihin”, kertoi Lee.

Samsungin mukaan uusien design-elementtien sovittaminen yhteen ei ollut helppoa. Uudet materiaalit ja tekniikat tekivät Galaxy S III:sta hankalan valmistettavan. Valmistaja kutsuu puhelimessa käyttämäänsä polykarbonaattia nimellä HyperGlaze. Kolme polykarbonaattikerrosta varmistavat hyvän kestävyyden ja naarmuuntumattoman pinnan.

Lähde: Samsung Tomorrow

5 kommenttia

  1. On ainakin vesitiivis (toisin,kuin Nokiat …):

    1. Ei hyvänen aika, just eilen katsoin ja nauroin ton tyypin videoita, noi kaikki ton videot on täyttä feikkiä.

  2. Luonnonläheisesti… totisesti kissan viikset. Tässä tapauksessa luonnonläheisyys tarkoittaa applen patenttioikeusjuttuja. Niin luonnonläheistä, että palkattiin lakimiehet suunnittelemaan tämä uusi muovilaatikko varmasti niin, että vältytään Applen ”thermonuclear” iskulta.

Kommentointi on suljettu!