Uusi Nokia Asha 205 tulee Facebook-painikkeella

Tänään julkaistu Asha 205 vie sosiaalisuuden uudelle tasolle, kehuu Nokia. Yhtiön mukaan se on Asha-sarjan sosiaalisin puhelin, josta osoituksena laitteessa on erillinen Facebook-painike. Puhelin tulee myyntiin maailmalla kuluvan vuoden aikana syaanina, magentana ja oranssina. Suomessa uutuutta joudutaan odottamaan hieman pidempään. Puhelimen suositushinta ennen veroja on 62 dollaria.

Nokia Asha 205 on varustettu Series 40 Asha -käyttöliittymällä, 2,4 tuuman QVGA-näytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä. Puhelimen oma Facebook-painike vie suoraan suosittuun palveluun nopeuttaen sen hyödyntämistä. Lisäksi Asha 25 tarjoaa VGA-kameran, 3,5 millimetrin kuulokeliitännän, Bluetooth 2.1:n, EDGE:n ja microSD-muistikorttipaikan.

Uutena ohjelmisto-ominaisuutena Nokia esittelee Slamin. Sen avulla käyttäjä voi jakaa tiedostoja Bluetoothilla toiseen laitteeseen ilman paritusta. Puhelin etsii automaattisesti lähimmän Bluetooth-laitteen ja pyrkii tyrkyttämään tiedostoa sen omistajalle.

Uutuus on kooltaan 113 x 61 x 13 millimetriä ja se painaa 94 grammaa. Puhelin tulee myyntiin myös Dual-SIM-versiona, jossa on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Lähde: Nokia Conversations & Nokia Facebook

4 kommenttia

  1. Jännä on, onneksi facebook nappi ei ole iso koska omalla kohdalla se nappi olisi turha.

  2. Mielestäni tuo Facebooknappi on varsin turha.
    Sitä paitsi, jos näkisin jonkun käyttävän puhelinta, jossa on erillinen Fb-nappi, niin ajattelisin, että hänellä on astetta pahempi addiktio.

  3. No niitä addikteja taitaa löytyä muutama sata miljoonaa…

  4. Tälläinen nappi on jo ollut kauvan muissa puhelimissa esi HTC: joissakin malleissa.Mutta nykyään se on valittavissa itse pika valikkoon jos sen näkee tarpeelliseksi.

Kommentointi on suljettu!