MobiiliBlogin videolla: Nexus 7

Kiihtyvä tahti videoesittelyiden parissa jatkuu. Nyt esittelyyn on päässyt Asusin ja Googlen yhteistyön hedelmä, eli Nexus 7. Se on Android 4.2 Jelly Bean -pohjainen taulutietokone, joka sisältää seitsemän tuuman kosketusnäytön ja tarjoaa muun Nexus-perheen tavoin niin sanotun puhtaan Android-kokemuksen.

Nexus 7:n huokein variantti irtoaa Suomessa noin 250 eurolla. Sillä itselleen saa kotiin vietäväksi 16 gigatavun WiFi-mallin. Kallein malliversio kustantaa noin 330 euroa. Kyseinen malli tarjoaa 3G-datayhteydet sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Taulutietokoneen seitsemän tuuman näyttö on tarkkuudeltaan 1280 x 800 pikseliä. Laitteen sisällä jyrrää Nvidian Tegra 3 -piirisarja, jonka neliydinsuoritin on kellotettu 1,2 gigahertsiin. Muita Nexus 7:n ominaisuuksia ovat muun muassa 1,2 megapikselin etukamera, WiFi, Bluetooth 3.0 ja GPS.

8 kommenttia

  1. Hyvä ja kattava testi. 🙂
    Olisin kuitekin toivonut vertailua iPadiin, joka on tablettien valtias. Käsittääkseni tämän olisi teiltä onnistunut, kun iPad siellä on.

  2. Laadukas ja melko kattava arvostelu. Ostaisin Nexuksen tämän perusteella, mutta ei ole toiselle tarvetta.

  3. Itsellä on se ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Mahtava laite. Hintakin on sopiva.

  4. On kyllä hinta/laatu-suhteeltaan aivan loistava laite, nyt pari viikkoa kovaa käyttöä 3G -versiolla takana ja on pelannut moitteetta. Suosittelen.

  5. Tuli tänään hommattua nexus7 ja hyvältä vaikuttaa. Huomattavasti fiksumpi koko verrattuna noihin kymppituumaisiin. Myös puhdas andtoid miellyttää vaikka joitakin sgs3:n jekkuja on jo ikävä.

Kommentointi on suljettu!