Samsungilla kolme varteenotettavaa prototyyppiä Galaxy Note 3:sta?

Galaxy Note 3 konsepti

Fanin luoma konsepti Galaxy Note 3:sta

Galaxy S4:n julkaisun jälkeen Samsung-aiheiset huhut ovat painottuneet hyvin vahvasti seuraavaan Galaxy Note -malliin, jonka on järjestyksessään kolmas sarjan jäsen. Oletettavasti se kulkee nimellä Galaxy Note 3 ja sisältää edeltäjiään suuremman näytön. Paneelin koon huhuillaan asettuvan noin kuuteen tuumaan, kun Note II:saa on 5,5 tuuman kosketusnäyttö.

Viime kuussa huhut kertoivat Galaxy Note 3:n noudattavan uutta muotokieltä, joka poikkeaisi Samsungin nykylinjasta. Näin ei välttämättä olekaan. Varsin luotettavana lähteenä tunnettu SamMobile kertoo kuulleensa Samsungilla olevan tällä hetkellä kolme prototyyppiä uutuudesta.

Sivuston sisäpiiriläisen mukaan yksi prototyypeistä on täysin uutta muotokieltä noudattava, toinen on Galaxy S4:n pohjalta luotu ja kolmas taipuvalla näytöllä varustettu. Aika näyttää mikä näistä lopulta toteutuu.

Galaxy Note 3:n odotetaan sisältävän 5,9 tuuman full hd -kosketusnäytön ja Exynos 5 Octa -piirisarjan.

Yllä Concept Phones -sivustolla julkaistu konsepti Galaxy Note 3:sta.

Lähde: SlashGear

5 kommenttia

  1. Ei ei missään nimessä mitään taipuvia näyttöjä. Mutt joku uusi disain kyl kepais. Lasia/alumiinia tai miksei vaik titaania. Jotenki vois olla ulkomuodoltaan näitä nykyisiä muoviluureja arvokkaanpi.

  2. Kiinostavaa nähdä minkälaiseen designiin samppa päätyy. (Tuo fanin luoma konsepti näyttää lähinnä nykyiseltä+iphonen reunukset ja profiili)

  3. Taipuisa näyttö joustaa iskuja ja kolhuja ja tältäosin on myöskin kestävä joten…kyllä taipuisa näyttö on ihan hyvä vaihtoehto!.

    1. Näytön kosketuspinta voi taas olla …resistiivisen näytön tasoa eli pieni ongelma!!. Ehkä.

  4. Jotain uutta, kiitos. Ei se laite oikeasti parane sillä, että joka sukupolvessa kasvatetaan kokoa. Se joidenkin uumoilema tablet-tuoteryhmän kuolema tulee muuten vastaan siksi, että puhelimissa on kahden vuoden päästä 7+ tuuman näytöt.

Kommentointi on suljettu!