Video esittelee tulevan Apple iPhone 5C:n värivaihtoehdot

iPhone 5C

Jos iPhone-huhut eivät kiinnosta, nyt on hyvä aika siirtyä eteenpäin. Muussa tapauksessa kannattaa jatkaa tämän jutun parissa, sillä lopusta löytyy mielenkiintoinen video, jossa esitellään tulevan iPhone 5C -mallin eri värivaihtoehdot. Videon materiaali vaikuttaa aidolta ja on hyvin linjassa aikaisempien tietojen kanssa.

Tämänhetkisten huhujen mukaan iPhone 5C nähdään markkinoilla viidessä eri värissä: valkoinen, sininen, vihreä, keltainen ja punainen. Hiljattain nähty mustaversio on osoittautumassa feikiksi ja se ei uutuusmallin värivalikoimaan tulisi kuulumaan. Tämä on ehkä hieman jopa yllättävä ratkaisu, jos näin lopulta käy. Musta on kuitenkin kuulunut perinteisesti iPhone-mallistoon.

Uusi iPhone 5C esitellään maailmalle todennäköisesti 10. syyskuuta.

Lähde: Phone Arena

10 kommenttia

 1. Nuo pastellisävyt on maailmalla suurten markkinoiden makuun. Kirkkaammat värit mielletään lasten väreiksi ja ne kelpaavat kyllä leluihin tai lastenhuoneen seinään, mutta ei aikuisväestön puhelimiin. Pohjoismaissa maku on hieman erilainen.

   1. Jos iPhone huhut eivät kiinnosta, on aika siirtyä eteenpäin.

  1. Niin. Eiköhän nuo värit ole tarkkaan valittu, mutta itse ottaisin kirkkaan oranssin tai noista valkoisen.

 2. Menneen ajan omena, eli mätä omena ei enään kiinnosta. 2011 se oli vielä kova juttu, mutta ei ole enään ollut pariin vuoteen kun tuovat bulkkina samaa puhelinta eri numerolla. Ei mitään uutta applen suunnalta, joten kiinnostus on kuuminta nokiaa, jollaa ja samsungia kohtaan.

 3. On kyllä hienoa, että mobiilimaailmassakin tapahtuu pitkästä aikaa kunnolla. Loppuvuodesta tulee erittäin mielenkiintoinen, on varsinkin mielenkiintoista nähdä miten tämä halpis iPhone tulee sekoittamaan puhelinmarkkinoita ja nähdäänkö enemmän blackberryn kaltaisia romahduksia. Kilpailu asiakkaista puhelinmarkkinoilla tulee olemaan entistä tiukempaa ja vain vahvimmat selviää.

  Tässä valossa jonkun jollankin pyrkiminen markkinoille on mielestäni vähintään yhtä tuhoontuomittu, kun microsoftin Surface tabletti viritys. Ei vaan ole tilaa heikommalle laitteelle jossei siinä ole jotain täysin uutta ja jotain todella koukuttavaa mikä korvaa ne puutteet mitä muilla on, enkä henk koht keksi mitään sellaista mitä se voisi olla.

 4. Halvan näköisiä luureja.. Jos noi maksaa yli 200e, niin floppaavat varmasti..

Kommentointi on suljettu!