Kuvilla lisää eloa Lumian lukitusnäytölle: Glance Background

Lumia 1020 Nokia Glance Background

Nokia on julkaissut Glance Screen -vilkaisunäytölleen lisäosan, jolla käyttäjät voivat kustomoida lukitusnäyttöään laajemmin. Sovellus on saatavilla Nokia Beta Labs -palvelusta ja se vaatii toimiakseen Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän sekä Lumia Amber -päivityksen. Se ei ole kuitenkaan yhteensopiva Lumia 520– ja Lumia 625 -mallien kanssa, sillä ne eivät tue vilkaisunäyttöä.

Kyseessä on hyvin simppeli sovellus, joka nähdään tulevaisuudessa mahdollisesti ohjelmistoon integroituna. Glance Background mahdollistaa kuvien lisäämisen lukitusnäytölle. Mukana on valmiita kuvia, mutta halutessaan lukitusruudulle saa myös esimerkiksi kamerakuvia. Kuvien optimointi tapahtuu yksinkertaisella editorilla, johon niitä on mahdollista tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Glance Background on ladattavissa Nokia Beta Labs -palvelusta.

8 kommenttia

  1. Aletaan vähitellen päästä Symbianin tasolle tässä valmiustilanäytössä. Sillehän vastaava tuli 2,5 vuotta sitten. Ilmoitukset toki puuttuvat edelleen, mutta eiköhän nekin sieltä tule.

  2. mukavaa kun nokia jaksaa maustaa puhelintaan pienillä jutuilla 🙂

  3. Jännä miten ihmisten puhelimen käyttötavat vaihtelevat. Itse pidän puhelimen yleensä taskussa silloin kun siinä on lukitusnäyttö päällä, enkä katsele ruutua.

  4. Ihan knäfä. Kivaa kun vilahtaa vilkaisunäytöllä omia kuvia. Lumia 925. (minä olen vuodesta -95 pitänyt kaikenlaisista räpläysominaisuuksista, vaikka olen vanha ukko. Ja valmistaja tietää, että meitä on paljon).

Kommentointi on suljettu!