Sony Ericssonilta Android-puhelin huippuominaisuuksilla ensi kesänä?

Sony Ericsson liittyi Googlen vetämään Open Handset Alliance -liittoumaan, joten ei ole mikään ihme, että yhtiössä suunnitellaan Android-pohjaista puhelinta. Sony Ericssonin tulevasta Google Android -puhelimesta tiedetään vielä hyvin vähän, mutta viimeisten tietojen perusteella kyseessä on ainakin kalliimman hintaluokan puhelin, josta löytyy paljon ominaisuuksia.

Viimeisimpien huhujen mukaan Sony Ericsson tulee saamaan ensimmäisen Google-puhelimen markkinoille ensi kesänä. Yhtiön edustaja, Garfield Brusewith, kertoo, että ensimmäinen puhelin tulee keskittymään huippuominaisuuksiin, mutta tavoitteena on myöhemmin tuoda Android-puhelimia myös niin sanotuille massamarkkinoille. Sony Ericssonilta voidaan siis nähdä vuonna 2009 useampikin uusi älypuhelin, joissa pyörii Google Android -käyttöjärjestelmä.

Sony Ericsson on aiemmin jo kertonut, että yhtiön XPERIA-brändi ei ole sidottu Windows Mobile -käyttöjärjestelmään, joten voisi olla loogista, että huippuominaisuuksilla varustettu Android-puhelin liittyisi XPERIA-sarjaan. Kaikki on kuitenkin vielä tässä vaiheessa pelkkää spekulaatiota. Voi kuitenkin olla, että jos yhtiö haluaa saada uuden puhelimen markkinoille jo kesällä, niin sen esittely medialle voisi tapahtua jo keväällä. Meidän ei siis välttämättä tarvitse odottaa puolta vuotta saadaksemme virallista tietoa Sony Ericssonin Android-puhelimesta.

Lähde: UnwiredView