HTC:n seuraava Android-puhelin markkinoille toukokuussa?

Viimeisimmät tiedot kertovat, että taiwanilainen HTC on tuomassa markkinoille yhtiön toisen Google Android -pohjaisen älypuhelimen toukokuussa. Muutamissa yhteyksissä on aiemmin arveltu seuraavan Android-puhelimen saapuvan jo maalis-huhtikuussa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että seuraavaa HTC:n Google-puhelinta joudutaan odottelemaan lähes kesään asti.

HTC:n uutukainen tunnetaan tässä vaiheessa vain koodinimellä Sapphire. Olemme aiemmin uutisoineet nettiin levinneestä kuvasarjasta, jossa esiintyy 25 HTC:n tänä vuonna markkinoille tulevaa puhelinta. Vertailemalla sieltä löytyvää kuvaa Sapphire-mallista jokin aika sitten uutisoidun G2-mallin kuvaan, on niiden välillä selvästä nähtävissä yhteneväisyys. Yllä olevassa kuvassa esiintyy siis mitä ilmeisimmin HTC Sapphire, jonka lopullinen mallinimi voi olla G2 tai jotain aivan muuta.

DigiTimes-sivuston mukaan uusi Android-puhelin on tulossa myyntiin T-Mobilen lisäksi myös Vodafonen kautta. Samaisen lähteen mukaan HTC on tuomassa tänä vuonna markkinoille useita Android-puhelimia, joita tullaan tarjoamaan operaattoreille ympäri maailmaa.

Lähde: Mobile-Review