LG:n Android-pohjaisesta GW620-mallista tihkui nettiin ensimmäiset tiedot

LG Android

Korealainen LG on laajentamassa matkapuhelinmallistoaa kovalla vauhdilla, eikä ihme, sillä yhtiö kertoi vastikään tavoitteestaan ohittaa Samsung ja nousta maailman toiseksi suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi vuoteen 2012 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan sekä edullisia että kalliimman luokan huippupuhelimia, jollainen on esimerkiksi tuleva Black Label -sarjan Chocolate BL4 -malli.

Tällä hetkellä yhtiön mallistosta uupuu Android-pohjainen puhelin, mutta huhujen mukaan siihen on tulossa pian muutos. LG:n nettisivustolta on nimittäin bongattu uusi GW620-mallinimellä kulkeva Android-käyttöjärjestelmään perustuva älypuhelin. Se saattaa hyvinkin olla korealaisvalmistajan ensimmäinen Googlen alustaan pohjautuva malli.

LG GW620:n ominaisuuksista tiedetään vielä hyvin vähän. Siitä löytyy ainakin HSDPA, WiFi, QWERTY-näppäimistö ja 320 x 480 pikselin kosketusnäyttö. Vaikuttaisi siltä, että puhelin ei olisi sijoittumassa aivan Android-mallien kalleimpaan hintapäähän. Puhelimesta kuullaan varmastikin lähiaikoina lisää, joten pysykää kuulolla.

Lähde: The Boy Genius Report