MobiiliBlogin videovertailussa Nokia Ovi Store ja Apple App Store

Ohjelmistokauppa on reilun vuoden aikana noussut merkittäväksi tekijäksi älypuhelinalustoja. Sellainen löytyy jo kaikille suurimmille alustoille, joka on käyttäjän kannalta pelkästään positiivinen asia. Ohjelmistokaupan ideanahan on koota alustan sovellustarjonta yhteen selkeään paikkaan, joka helpottaa loppukäyttäjien lisäksi myös kehittäjiä, jotka saavat sovelluksilleen näkyvyyttä ja laajan yleisön ilman suurempaa vaivaa.

Sovellustarjonnasta on kehittynyt tärkeä tekijä asiakkaista kilpailtaessa. Näin ollen onkin aiheellista tehdä pienimuotoinen vertailu Applen App Store– ja Nokian Ovi Store -ohjelmistokauppojen välillä, jotka kuuluvat varmastikin käytetyimpien mobiilikauppojen joukkoon.

Ohjelmistokauppojen osalta parhaimman kuvan käytettävyydestä ja yleisestä toimivuudesta antaa kauppojen vertailu rinnakkain, kuten yllä olevassa videossa on tehty. Siinä käydään läpi muutamia kauppojen keskeisiä toimintoja, joihin lukeutuvat muun muassa haku ja sovellusten asentaminen sekä poistaminen.

3 kommenttia

  1. Hyvä arvostelu ja selevällä oulun murteella. siitä plussa.

    1. Kiitos! Hienoa että videosta oli hyötyä, vaikka aika lailla aloittelija näiden videojuttujen tekemisessä vielä olen. 🙂

Kommentointi on suljettu!