Googlen superpuhelin kärsii 3G-ongelmista?

Torstaina lanseeratun Nexus One -superpuhelimen taival markkinoilla ei ole kaikilta osin alkanut ilman ongelmia. Hakukonejätti Googlen virallisella keskustelufoorumilla käydään kiivasta viestien vaihtoa puhelimen 3G-yhteysongelmista, joista näyttää kärsivän useampi kuin muutama käyttäjä.

Yleinen valitus Nexus Onen 3G-yhteyden suhteen näyttää olevan erittäin heikko signaali tai sen puuttuminen kokonaan alueilla, joilla verkon toimivuus on moitteetonta toisella puhelimella. Osalla ongelmana on sen sijaan puhelimen jatkuva hyppely 2G- ja 3G-verkkojen välillä. Tilannetta ei helpota yhtään asiakkaiden kokema juoksuttaminen operaattori T-Mobilen ja laitteen valmistajan HTC:n välillä. Molemmat tuntuvat ainakin alkuun syyttävän ongelmista toista osapuolta.

Googlen Nexus One on markkinoiden tämän hetken kovimpia Android-puhelimia. Sen ominaisuuksia ovat muun muassa 3,7 tuuman kosketusnäyttö, yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessori, HSDPA, WiFi ja GPS.

Lähteet: Engadget & Twitpic

1 kommentti

  1. Voihan nenä! Olisin ostanut tämän kännykän jos se toimisi kunnolla

Kommentointi on suljettu!