Sony Ericsson Aspen: ympäristöystävällinen WM 6.5.3 -puhelin

Ensimmäinen Windows Mobile 6.5.3 -pohjainen älypuhelin on esitelty markkinoille matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin toimesta. Yhtiön tänään esittelemä Sony Ericsson Aspen on kompaktilla QWERTY-näppäimistöllä ja 2,4 tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin, joka kuuluu ympäristöystävällisten GreenHeart-laitteiden sarjaan.

Sony Ericsson suuntaa puhelimensa erityisesti bisneskäyttäjille, jotka arvostavat käytössään QWERTY-näppäimistöä, sormiystävällistä käyttöliittymää ja moniajoa. Samalla valmistaja painottaa laitteen ympäristönäkökulmaa, jonka ansiosta se sopii mitä parhaiten vihreitä arvoja vaaliville käyttäjille.

Ohjelmistopuolella tärkeässä roolissa ovat sähköposti, yksinkertainen pääsy verkkoon ja mahdollisuus käsitellä toimistotiedostoja suoraan puhelimella. Tiedostojen varmuuskopioinnista vastaa Microsoftin My Phone -palvelu, joka on käyttäjille lisämaksuton. Mukana on myös tukuittain muita tuttuja sovelluksia kuten Facebook, Twitter, YouTube, Skype ja Google Maps.

Teknisesti katsottuna Sony Ericsson Aspen sijoittuu yhtiön älypuhelinmalliston alimpaan päätyyn. Uutukaisesta löytyy HSPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja 3,2 megapikselin kamera.

Ympäristö puhelimessa on huomioitu käyttämällä kierrätysmateriaaleja muun muassa pakkauksessa ja laturissa sekä lisäämällä laitteeseen energiansäästötila ja Eco mate -sovellus. Puhelimen ohjekirjanen toimitetaan sähköisessä muodossa, joka säästää paperia.

Kauppoihin Sony Ericsson Aspen rantautuu keväällä mustana ja hopeisena.

2 kommenttia

  1. Luulin jo että S-E luopui Windows Mobilesta.
    🙁

  2. Ihan mukavan oloinen E71:tä muistuttava kaunokainen.

    WinMo 7 tähän ja hyvä hinta niin voisin ostaa vaikka kakkospuhelimeksi. Toivottavasti S-E:llä on myös varaa julkaista tämä puhelin. :/

Kommentointi on suljettu!